25 / 04 / 2024

Zahide Yetiş fuzulev

Zahide Yetiş fuzulev

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Malatya Arena Stadı Kasım'a yetişecek!

Malatya Arena Stadı'nda son durumu Bu Sabah Gazetesi görüntüledi. 187 işçinin iki vardiya halinde hummalı bir şekilde çalıştığı stat Kasım ayına yetiştirilmek için adeta ilmek ilmek dokunuyor.

FuzulEv'den peşinatsız ve küçük tasarrufla ev sahibi olma fırsatı!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtti.

FuzulEv her ay iki şube açacak!

1992 yılından bu yana Fuzul, binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yaparak ‘çifte anahtar’ mutluluğu yaşattı.. FuzulEv'in 2016 yılı hedefi, her ay iki yeni şube açarak yıl sonunda 30 noktaya ulaşmak.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Erzurum'daki atlama kuleleri EYOWF 2017'ye yetiştiriliyor!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan ve 2014 yılında toprak kayması sonucu pistleri çöken atlama kulelerinin 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpik Festivali'ne (EYOWF 2017) yetiştirilmesi için yoğun çalışma başlatıldı.

Diyarbakır Bağlar Erkek Yetiştirme Yurdu'nun yerine ne yapılacak?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Erkek Yetiştirme Yurdu binasının yıkımına başlandı. Yıkılan binanın yerine karakol yapılacağı ileri sürüldü. Binanın yıkım çalışmaları sırasında TOMA ile güvenlik önlemi aldı.

ERA yeni nesil brokerlar yetiştirecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Başarılı Broker Programı’ ile bölgesinde en çok işlem yapan, yeni nesil broker’lar yetiştirilecek.

Edirne bisiklet yolu yaz ayına yetiştirilecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Lozan Caddesi üzerinde yapımı devam eden bisiklet yolunu yaz ayına yetiştireceklerini bildirdi. Gürkan, Karaağaç Mahallesi ve Lozan Caddesi'nin bisikletçiler için uygun bir güzergah olduğunu anlattı.

FuzulEv istihdama katkı sağlıyor!

‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemle on binlerce aileyi hayallerine kavuşturmanın gurunu yaşayan FuzulEv, Diyarbakır ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu toplam 15 yeni şube açılışıyla, yılsonuna kadar 400 kişiye daha iş imkânı sağlayacak.

Canpa eleman yetiştirme kapsamında eğitim çalışmalarına başladı!

Türkiye’nin önde gelen yalıtım firmalarından Canpa, sektördeki istihdam sorununun çözümüne katkı yapacak kalifiye eleman yetiştirme programı kapsamında eğitim çalışmalarına başladı.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Balıkesir Yarka Yetiştiriciliği Tesisi projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Balıkesir İli Burhaniye İlçesi'nde yer alan Yarka Yetiştiriciliği Tesisi ve Yumurta Tavukçuluğu Kapasite Artışı Projesi'nin gerçekleşmesine ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat günü 14:00'da gerçekleşecek.

Zahide Yetiş fuzulev Haberi

Zahide Yetiş fuzulev

FuzulEv’in reklam yüzü sevilen sunucu Zahide Yetiş olurken, FuzulOto’nun reklam yüzü ise başarılı oyuncu Kadir Çöpdemir oldu.

Ayda 870 lira taksitle konut, ayda 570 lira taksitle otomobil sahibi olma imkanı sunan yeni kampanyayı anlatan sevilen isimlerin reklam filmi yoğun ilgi gördü.

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 29 yıldır tasarruf finansman modeliyle vatandaşları faizsiz, peşinatsız ve kredisiz olarak hem ev hem de otomobil sahibi yaptıklarını dile getirdi. Eyüp Akbal, “Fuzul Holding olarak 1992 yılından bu yana on binlerce kişiyi en uygun koşullarla hayallerine kavuşturuyoruz. Kampanyalarımız için de Türk halkının yakından tanıdığı iki önemli isimle işbirliği yapıyorduk. Son reklamımızda aynı reklam filminde buluşturduk. Çünkü otomobil ve konut kampanyalarımız birbirinden çok uzak değil. Aynı aileden hem otomobil hem de ev sahibi...