26 / 04 / 2024

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.



FuzulEv’in reklam yüzü sevilen sunucu Zahide Yetiş olurken, FuzulOto’nun reklam yüzü ise başarılı oyuncu Kadir Çöpdemir oldu.

Ayda 870 lira taksitle konut, ayda 570 lira taksitle otomobil sahibi olma imkanı sunan yeni kampanyayı anlatan sevilen isimlerin reklam filmi yoğun ilgi gördü.

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 29 yıldır tasarruf finansman modeliyle vatandaşları faizsiz, peşinatsız ve kredisiz olarak hem ev hem de otomobil sahibi yaptıklarını dile getirdi. Eyüp Akbal, “Fuzul Holding olarak 1992 yılından bu yana on binlerce kişiyi en uygun koşullarla hayallerine kavuşturuyoruz. Kampanyalarımız için de Türk halkının yakından tanıdığı iki önemli isimle işbirliği yapıyorduk. Son reklamımızda aynı reklam filminde buluşturduk. Çünkü otomobil ve konut kampanyalarımız birbirinden çok uzak değil. Aynı aileden hem otomobil hem de ev sahibi olmak için başvuran müşterilerimiz oluyor” dedi.

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Devlet kontrolü ilgiyi artıracak

BDDK'nın yaptığı yasal düzenleme ile beraber Tasarruf Finansman modeline devlet kontrolü geldiğini ve artık sistemin daha güvenli olduğunu dile getiren Eyüp Akbal, bu sebeple talebin de oldukça artacağını dile getirdi. Gelen talepler doğrultusunda şube sayılarını Türkiye genelinde 100’e yükselttiklerini dile getiren Eyüp Akbal, bu yılın sonuna kadar şubeye ağını genişleteceklerini dile getirdi. Şirketi büyütmenin dışında reklam filmleriyle de vatandaşa kampanyaları daha iyi anlatmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını kaydeden Eyüp Akbal, “Kampanyalarımızla birlikte reklam filmlerimiz de devam edecek. Gayrimenkul sektörü içindeki Tasarruf Finansman şirketlerinin FPK modeli satış payı artıyor. Fuzul Holding olarak sektörün öncü şirketlerinden olmamız nedeniyle bu alanda kampanyalarımız da reklam filmlerimiz de sevilen ekran yüzleri ile devam edecek” dedi.
 

 

 

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!


Geri Dön