26 / 04 / 2024

zahide yetiş fpk sistemi 2021

zahide yetiş fpk sistemi 2021

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Hazine taşınmazları bitki yetiştiriciliği için kiraya verilebilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik gereğince, Hazine taşınmazları bitki yetiştiriciliği için kiraya verilebilecek..

Uşak Atatürk Spor Salonu 30 Ağustos'a yetişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye tarafından inşa edilen Atatürk Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Cahan, 3 bin kişilik yeni spor salonunun 30 Ağustos’ta yetiştirilmesini istedi.

İnşaat mühendisi Ali Ertürk istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı!

Aydın Kuyuca'ta yaşayan inşaat mühendisi Ali Ertürk, mesleği yerine farklı alanlara yönelip istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı.

Çanakkale Plevne Ortaokulu 2017- 2018 yılına yetişecek!

Çanakkale Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, inşaatına yeniden başlanan Plevne Ortaokulu Hizmet Binası'nı inceledi. Okulun, 2017- 2018 yılına yetiştirilmesi planlandığını söyledi.

Koğuş tipi yetiştirme yurtlarına son!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altındaki çocukların koğuş tipi yurtlardan ev tipi bakıma geçişini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, 973 çocuğun kaldığı son 18 yuva ile yetiştirme yurdu da yıl sonuna kadar kapanacak veya dönüştürülecek.

ÇEİS, Liderlik Gelişim Programı ile sektörün liderlerini yetiştiriyor!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı.

Ovit Tüneli 2017 sonuna yetişecek!

Türkiye’nin en uzun karayolu tüneli olacak Ovit Dağı geçidinde geri sayım başladı. Doğu Anadolu ile Karadeniz’i birbirine bağlayacak olan tünelin 2017 sonuna yetişmesi planlanıyor.

Yetişen Bilişim Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Bilişim Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ebru Çalı Genlik imzasıyla kuruldu.

3. havalimanı inşaatında zamanında yetiştirme stresi!

Daha önce 3. havalimanının ilk etabının 2018 yılının şubat ayında hizmete alınmasının planlandığı açıklanmıştı. Havalimanı inşaatını yoğun tempoyla devam ettiren yetkililer ciddi anlamda “zamanında yetiştirme” stresi yaşıyorlar.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Site yönetimlerinde yetki ve yeti!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimlerinde yetki ve yeti " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Şahan Gökbakar evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiriyor!

Şahan Gökbakar ve oğlu Deniz Efe’ye eşi Selin Hanım, gözü gibi bakıyor. Çubuklu’daki evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren Selin Gökbakar, sağlıklı mönüleriyle eşinin 15 kilo vermesini sağladı.

zahide yetiş fpk sistemi 2021 Haberi

zahide yetiş fpk sistemi 2021

FuzulEv’in reklam yüzü sevilen sunucu Zahide Yetiş olurken, FuzulOto’nun reklam yüzü ise başarılı oyuncu Kadir Çöpdemir oldu.

Ayda 870 lira taksitle konut, ayda 570 lira taksitle otomobil sahibi olma imkanı sunan yeni kampanyayı anlatan sevilen isimlerin reklam filmi yoğun ilgi gördü.

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 29 yıldır tasarruf finansman modeliyle vatandaşları faizsiz, peşinatsız ve kredisiz olarak hem ev hem de otomobil sahibi yaptıklarını dile getirdi. Eyüp Akbal, “Fuzul Holding olarak 1992 yılından bu yana on binlerce kişiyi en uygun koşullarla hayallerine kavuşturuyoruz. Kampanyalarımız için de Türk halkının yakından tanıdığı iki önemli isimle işbirliği yapıyorduk. Son reklamımızda aynı reklam filminde buluşturduk. Çünkü otomobil ve konut kampanyalarımız birbirinden çok uzak değil. Aynı aileden hem otomobil hem de ev sahibi...