25 / 04 / 2024

fuzulev sistemi 2021

fuzulev sistemi 2021

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Faizsiz konut sistemi nasıl işliyor?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi şeklinde isimlendirilen 'tasarruf finansman' sistemiyle ilgili yasanın 7 Mart 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla rahatlığa kavuşuldu. Peki son günlerde sık sık gündeme gelen faizsiz konut sistemi nasıl işliyor? İşte ayrıntılar...

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Bina Kimlik Sistemi sorgulama 2021!

Binada yaşayanların nüfus bilgilerinden binanın teknik özelliklerine kadar pek çok bilgiyi bir araya toplayacak Bina Kimlik Sistemi devreye alınıyor. Peki Bina Kimlik Sistemi sorgulama nasıl yapılır? İşte Bina Kimlik Sistemi sorgulama 2021...

Bina Kimlik Sistemi nedir 2021?

Binada yaşayanların nüfus bilgilerinden binanın teknik özelliklerine kadar pek çok bilgiyi bir arada toplayacak bina kimlik belgesi uygulamaya alınıyor? Bina Kimlik Sistemi nedir 2021? İşte tüm merak edilenler...

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

Bina Kimlik Sistemi 2021’de geliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021'de Bina Kimlik Sistemi 'nin hayata geçirileceğini açıkladı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv FPK sistemi ev sahibi yapıyor!

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, şimdi de Olguner ailesinin ev hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Faizsiz konut sistemi devlet tarafından güvence altına alınacak!

Fuzulev FPK (Faizsiz, peşinatsız, kredisiz) sistemi ile ev ve araba sahibi yapmaya devam ediyor. Şirket tarafından Konya’da düzenlenen ev ve araba çekilişleri ile 1.200 kişi ev, 700 kişi araba sahibi oldu. 

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm merak edilenler.

fuzulev sistemi 2021 Haberi

fuzulev sistemi 2021

FuzulEv’in reklam yüzü sevilen sunucu Zahide Yetiş olurken, FuzulOto’nun reklam yüzü ise başarılı oyuncu Kadir Çöpdemir oldu.

Ayda 870 lira taksitle konut, ayda 570 lira taksitle otomobil sahibi olma imkanı sunan yeni kampanyayı anlatan sevilen isimlerin reklam filmi yoğun ilgi gördü.

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 29 yıldır tasarruf finansman modeliyle vatandaşları faizsiz, peşinatsız ve kredisiz olarak hem ev hem de otomobil sahibi yaptıklarını dile getirdi. Eyüp Akbal, “Fuzul Holding olarak 1992 yılından bu yana on binlerce kişiyi en uygun koşullarla hayallerine kavuşturuyoruz. Kampanyalarımız için de Türk halkının yakından tanıdığı iki önemli isimle işbirliği yapıyorduk. Son reklamımızda aynı reklam filminde buluşturduk. Çünkü otomobil ve konut kampanyalarımız birbirinden çok uzak değil. Aynı aileden hem otomobil hem de ev sahibi...