29 / 03 / 2024

Zakarıa Elmır

Zakarıa Elmır

Elmir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zakarıa Elmır tarafından 50 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Maslak Meydan Sokak Baby Giz Plaza'da kuruldu.

Elmir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zakarıa Elmır tarafından 50 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Maslak Meydan Sokak Baby Giz Plaza'da kuruldu.

Sebepsiz zenginleşme davası nerede açılır?

Haklı bir sebep olmaksızın, bir başkasının malvarlığından veya emeğinden zenginleşen kimseler bu zenginleşmeyi geri vermekle yükümlü oluyor. Peki, sebepsiz zenginleşme davası nerede açılır? İşte sebepsiz zenginleşme davasında yetki..

Sebepsiz zenginleşme davası nasıl açılır?

Haklı bir sebep olmaksızın, bir başkasının mal varlığından veya emeğinden zenginleşen, bu zenginleşmeyi geri vermekle yükümlü oluyor. Peki, sebepsiz zenginleşme davası nasıl açılır? Dava nerede açılır?

Vasiyetnamenin iptali davası nasıl açılır?

Medeni Kanundaki sebeplerin doğması ile tasarrufun iptal edilmesinde menfaati bulunan mirasçı veya vasiyet alacaklısı tarafından iptal davası açılabiliyor. Peki, vasiyetnamenin iptali davası nasıl açılır?

Hisseli tapu şufa hakkı davası nasıl açılır?

Paylı mülkiyette bir paydaşın taşınmaz üzerindeki payım tamamen veya kısmen üçüncü kişiye sarması halinde, diğer paydaşlar önalım hakkım kullanabiliyor. Peki, hisseli tapu şufa hakkı davası nasıl açılır?

Hisseli tapuda ortaklığın giderilmesi davası nasıl açılır?

Hisseli tapu, paydaşların tümü oybirliği ile yapacakları sözleşme ile ortaklığı giderebiliyor ve paylı mülkiyeti ferdi mülkiyete dönüştürebiliyor. Peki, hisseli tapuda ortaklığın giderilmesi davası nasıl açılır?

Önalım hakkı davası hangi mahkemede açılır?

Önalım hakkı, paylı mülkiyete konu olan taşınmaz malın paydaşlarından birinin payını bir üçüncü kişiye satması halinde kullanılıyor. Peki, önalım hakkı davası hangi mahkemede açılır? Dava nasıl açılır?

Muvazaalı satış davası kime açılır?

Muvazaalı satışlarda, tapu iptali ve tescili davası açılarak, mirasçıdan kaçırıldığı iddia olunan tapulu gayrimenkulün tapu kaydının iptali istenebiliyor. Peki, muvazaalı satış davası kime açılır?

Hile nedeniyle tapu iptali davası nerede açılır?

Tapu satış işlemlerinde hile yapılmış olması durumunda, tapunun iptali için dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası nerede açılır?

Hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Satış işlemi yapılmış ancak işin içinde hile tespit edilmiş tapunun bozulması için hukuk mahkemelerine dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

1941 yılında Boğaz'ın boş yamaçları ağaçlandırılacak!

1941 yılında Boğaziçi'nin boş yamaçları ağaçlandırılacakmış. Boğaz'ın da nazım planını hazırlayan Prost, Boğaz'ın doğal güzelliğini göz önüne alarak hazırlayacağı planda ormanlanacak ve bostan olacak yerler tespit edecekmiş.

Kira artışı davası ne zaman açılır?

Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabilir. Kira süresi boyunca kiracılar kira ve yan giderleri ödemek ile mükellef oluyor. Peki, yeni dönemde uygulanacak kiralar için kira artışı davası ne zaman açılır?

Geçit hakkı davası hangi mahkemeye açılır?

Geçit hakkı, başkasının arazisinden geçmek hakkı oluyor. Bu hak Medeni Kanun kapsamında madde 747'de düzenleniyor. Geçit hakkı almak için bir dilekçe ile dava açılabiliyor.Peki, geçit hakkı davası hangi mahkemeye açılır?

Zakarıa Elmır Haberi

Zakarıa Elmır

Elmir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zakarıa Elmır tarafından 50 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Maslak Meydan Sokak Baby Giz Plaza'da kuruldu. 


Elmir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Emlak  a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,  tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B- İnşaat İşleri...