26 / 04 / 2024

Zarif Dülğer

Zarif Dülğer

Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarif Dülğer tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin P.Mahallesi, 2302 Sokak Firdevs Evleri'nde kuruldu.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

BTSO’dan Bakyapı’ya anlamlı ödül!

Bakyapı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar – 2016 Ödülleri etkinliğinde, İnşaat Sektörü Lideri ödülünü aldı.

3. havalimanına Uluslararası Mimarlık Ödülü!

İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesive Teknik Binası, 370 proje arasında yapılan değerlendirme sonucunda Uluslararası Mimarlık Ödülü'nü değer görüldü

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Hekim Holding bir haftada üç ödül aldı!

39'uncu Yapı Fuarı'nda iki ödüle birden layık görülen Hekim Holding, bir diğer ödülünü de İDDMİB (İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği) den aldı.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarif Dülğer tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin P.Mahallesi, 2302 Sokak Firdevs Evleri'nde kuruldu.

Zarif Dülğer Haberi

Zarif Dülğer

Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarif Dülğer tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin P.Mahallesi, 2302 Sokak Firdevs Evleri'nde kuruldu. 


Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve...