26 / 04 / 2024

Zekai Kafaoğlu

Zekai Kafaoğlu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Zekai Kafaoğlu: İmarın olmaması elimizi kolumuzu bağlıyor!

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na şu öğretmen evi yanından Çayırhisar'a düzgün yol neden açılmıyor diyenleri "1 /5000lik imar planı olmadığı için bir çivi bile çakamıyoruz. Elimiz kolumuz bağlı"dedi.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu katıldığı Balıkesir Gazetciler Cemiyeti (BGC)’nin düzenlendiği ‘Bahar Pikniği’nde gazetecilere konut müjdesini verdi.

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Teknokent'in temeli Nisan'da atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu, Başkan Kafaoğlu projelerle ilgili de destek istedi. 

Zekai Kafaoğlu, Mehmet Özhaseki'den destek istedi!

Balıkesir'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir'deki tarihi okul restore ediliyor!

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

Emekliler Günü'nde konut müjdesi!

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Dünya Emekliler Günü dolayısıyla Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret etti.

Zekai Kafaoğlu Haberi

Zekai Kafaoğlu

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun davetiyle 9 Arap ülkesinden kente gelen 30 iş adamı, Bandırma ilçesinde yatırım olanaklarını inceledi. Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Libya, Suriye, Yemen, Fas ve Moritanya'dan gelen iş adamları, Bandırma'da yatırım yapabilecekleri alanlar hakkında bilgi edindi.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu, özellikle İslam ülkelerinin Türkiye'ye ilgisinin her geçen gün arttığını ifade etti. Kafaoğlu, "Benim, 'Arap turistler, Yalova, Bursa, İstanbul'a, Trabzon'a geliyor. Bize niye gelmiyor?' diye içimde uhde kalmıştı. Şimdi Balıkesir'e, 30 iş adamı geldi. Konuklar, bize 'Bu kadar güzel bir iliniz vardı da bu zamana kadar neden tanıtmadınız?' dedi." ifadesini kullandı.


Kafaoğlu, "Faslı bir iş adamı, 'Buraya yatırım yapmak istiyorum.' dedi. Bu gezilerimiz devam edecek. Gayrimenkul...