20 / 04 / 2024

zekeriyaköy köyiçi evleri

zekeriyaköy köyiçi evleri

İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu gündeminde...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Bekçi alımları büyük bir merakla takip ediliyor. Kasım ayının büyük bekçi alımları başladı. İşte detaylar!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi! 81 ilde veriliyor! Siz de hemen alabilirsiniz!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 22 Nisan saat 11:00'de gerçekleştirildi. Peki arsa KÖY Zekeriyaköy 4. Etap için hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

zekeriyaköy köyiçi evleri Haberi

zekeriyaköy köyiçi evleri


İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de 262 ada 1 parselde yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, 11 Ağustos 2017 tarihinde toplanacak olan İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nda görüşülecek. 11 Kasım 2016 tarihinde Cafer Bulut'un başvuruda bulunduğu plana konu alan özel mülkiyette 1. ve 3. derece doğal sit alanında...