26 / 04 / 2024

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahter Vurcan Balkaş ve Erkan Devrez ortaklığında kuruldu.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Burhan Ocaktan tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli İle Hasan Ali Pazar tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

Cnk Elektrik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Elektrik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Kimya Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gül tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak,konusunda bulunan her nevi inşaat ve yapı malzemelerini, demir,kum,çimento, kireç,çakıl,kereste,tuğla,kiremit,fayans,granit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,plastik(pvc), alüminyum,cam ve bilumum ahşap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile her türlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını,alım ve satımını yapmak. 2-Her türlü bina,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi,bahçe ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık,mühendislik hizmetleri olarak plan,proje,danışmanlık,etüd,araştırma ve fizibilite yapmak 3-Her türlü dekorasyon işleri tamirat,tadilat ve...