19 / 04 / 2024

zemzem tavır

zemzem tavır

Kabe manzaralı ZemZem Tower'dan Türkiye'den şimdiye kadar 200 kişi daire aldı. Fatih Ergüven, Medine'deki Dar Al Qibla projesinden de Türkiye'den 100 kişiye daire sattıklarını belirtti.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

İslam Memiş’ten net tavır! Hiçbir yatırımcıya kaybettirmez! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, piyasaya dair yeni analizlerde bulundu. Yatırımcılar hemen baksın!

Vakıfbank ve Halkbank resmen noktayı koydu. Emeklilere promosyonda bomba nokta

Emeklilere yönelik promosyonlarda kamu bankalarının nasıl bir tavır izleyeceği merak ediliyordu. Halkbank ve Vakıfbank emeklilere promosyonda son noktayı koydu. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Güvenli liman olan doların kaderi belli oldu! O dev bankadan yapılan tahmin ortalığı karıştırdı!

Dolar, diğer para birimlerinin karşısında takındığı tavır gündemde yer alıyor. Bu durum hakkında dünyaca ünlü banka bazı tahminlerde bulundu. İşte detaylar!

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

Ev alacaklar dikkat! Kapora dolandırıcılığına kanmayın!

Gayrimenkul alım satımlarında tanıdık olunan ‘kapora’ terimi, günümüzde bir dolandırıcılık yöntemine de adını verdi. Telefon görüşmelerinde ‘halden anlar’ şekilde tavır gösteren dolandırıcılar odaklarına uzakta yaşayan kişileri alıyor. Bu dolandırıcılar indirim bile yapıyor.

Teknoloji Devi Apple da Rusya'ya Karşı Tavrını Açıkladı...

Dünya devi birçok şirket ardı ardına yaptıkları açıklamalarla Rusya'ya tavır almaya devam ediyor. Teknoloji devi Apple da Rusya'ya karşı tavrını açıkladı...

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

Çin'den kripto para kararı!

Kripto paralara karşı oldukça katı bir tavır alan Çin Merkez Bankası sıkı denetimlerine devam edecek.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

zemzem tavır Haberi

zemzem tavır


Kabe'ye 100 metre mesafede bulunan Zem- Zem Tower projesinden, Türkiye'den 200 kişi daire aldı. Kuveytli Mas International'ın Türkiye ayağı Mas Turkey'in pazarlamasını yaptığı ZemZem Tower'da, iki yetişkin ve iki çocuğun kalabileceği stüdyo dairenin yılda 1 hafta olmak üzere 23 yıllığına kullanım hakkı 6 bin 400 dolara satılıyor. 12 ay taksitle ödeme yapılabilen stüdyo dairenin, kullanım hakkına sahip kişi dairesini isterse kiralayabiliyor, satabiliyor, hediye edebiliyor veya miras bırakabiliyor.


MEKKE VE MEDİNE'DE İKİ YENİ PROJE


Mas Turkey Genel Müdürü Fatih Ergüven, satışlarının bundan sonra yoğunlaşmasını beklediklerini söyleyerek, şu ana kadar Mekke'deki ZemZem ve Medine'deki Dar Al...