20 / 04 / 2024

zenginlere sığınak satışı

zenginlere sığınak satışı

ABD’DE Vivos XPoint adlı bir şirket, göktaşı veya atom bombası gibi tehlikelere karsı korunmak isteyen zenginlere 250 bin dolara kadar (970 bin TL) sığınak satıyor.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu projesi Yeni Fikirtepe! 

Emlak Konut GYO imzasıyla geliştirilen projelerde 2023'ün ilk yarısında toplam 28 milyar 959 milyon 741 bin 267 TL değerinde satış yapıldı. Yılın ilk yarısının şampiyon projesi de belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu olan o projesi...

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Bill Gates, Four Seasons otellerinin yarısını satın aldı!

Bill Gates’in sahibi olduğu yatırım şirketi Cascade Investment, Suudi Arabistan Prensi Talal’ın Four Seasons otellerindeki hisselerinin yarısını satın almaya karar verdi. 

İngiltere'deki nükleer sığınak 4,5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İngiltere Devon'da 56 odalı ve iki katlı eski bir nükleer yer altı sığınağı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

Apartmanlardaki sığınak yerleri kiraya verilebilir mi? 

Posta yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, apartmanlarda bulunan sığınak ve blokların altındaki depolarının kiraya verilmesini kaleme aldı. 

İngiltere'de yaşayan genç mucit 5 yılda çelik sığınak inşa etti!

İngiltere'de yaşayan genç mucit, evinin arka bahçesinde sığınak inşa etti. Yapımı 5 yıl süren sığınakta yok yok...

Virüsten kaçan zenginler için 8.3 milyon dolara sığınak!

Tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs Covid-19 salgınına yakalanmak istemeyen zenginler sığınak arayışına girdi. En çok olanaklara sahip olan sığınaklar 8 milyon 350 milyon dolara satılıyor.

Aşırı tüketim ultra zenginlere sığınak aldırıyor! 

Aşırı tüketim, otomobil ve jetlerden salınan gazlar, plastik atıklar nedeniyle artan küresel ısınma ve yaşanan iklim değişiklikleri, ultra zenginleri sığınak almaya teşvik ediyor. 

BTOM'un gayrimenkulleri 17 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer alan 3 gayrimenkul  Eskidji aracılığı ile 17 Mayıs'ta satışa çıkıyor..

İncek BellaPais 11 Mayıs'ta satışta! 330 bin TL'ye!

Girne'deki BellaPais köyünü Ankara'ya taşıyan Barış İnşaat, İncek BellaPais projesini 11 Mayıs'ta satışa çıkarıyor..

zenginlere sığınak satışı Haberi

zenginlere sığınak satışı

ABD’DE Vivos XPoint adlı bir şirket, göktaşı veya atom bombası gibi tehlikelere karsı korunmak isteyen zenginlere 250 bin dolara kadar (970 bin TL) sığınak satıyor. Şirket yetkilileri Güney Dakota’daki daha önce bombaların tutulduğu depoları elden geçirildiğini, 200 metre karelik 575 sığınağın 500 bin tonluk bombalara, nükleer ve kimyasal saldırılara, deprem vetsunamllere dayanıklı olacağını belirtti.


YEMEK STOĞU 1 YILLIK

5 bin kişinin kalabileceği sığınaklarda okul, ibadethane, bahçe ve atış poligonun da yer alacağını söyleyen şirket sığınaklara ücret karsılgında kacıs tüneli, yakıt tankı, elektrik ve su tesisatı da eklenebileceğini belirtti. Yemek stogunun 1 yıl yeteceğini söyleyen Vivos, sonrası için plan yapılmadığı...