19 / 04 / 2024

Zer Bostancı ev fiyatları

Zer Bostancı ev fiyatları

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkarılabilir mi? Ev sahiplerine ve kiracılara flaş uyarı! 

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı haklarını merak ediyor. Peki kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkarılabilir mi? Avukat Mehmet Fatih Özer, 4 maddede sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yargıtay'dan emsal tahliye kararı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilimler gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Avukat Özer'in o paylaşımı....

Ev kiralamak üzere olanlar dikkat! Bunu yapanlar yandı! 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim son sürat devam ederken, Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Özer, ev sahibi yerine imza atılarak elektrik, su ve doğalgaz idarelerine abone olunmasının özel belgede sahtecilik suçunu oluşturduğunu kaydetti.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen göz atın: Tahliye taahhütnamesinde nelere dikkat edilmeli? İşte o 6 madde! 

Hem ev sahipleri hem de kiracılar tahliye taahhütnamesinde dikkat edilmesi gerekenleri merakla araştırıyor. Avukat Mehmet Fatih Özer, X sosyal medya hesabından 6 maddede tahliye taahhütnamesini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 4-5 Aralık'ta!

‘Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’ 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde JLL Türkiye Ülke Başkanı – Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde ikinci kez bir araya getirecek...

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Zer Kartal'da lansman fırsatı! 90 ay sıfır faiz kampanyası!

320 adet konuttan oluşan Zer Kartal'da lansman fırsatı sunuluyor. Yakacık Zer Kartal'da ev fiyatları 367 bin 500 TL'den başlıyor.

Zer Bostancı ev fiyatları Haberi

Zer Bostancı ev fiyatları

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık konut seçenekleri arasında yaklaşık 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1'ler yer alıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Daire fiyatlarının henüz netleşmediği  Zer Bostancı Rezidans'ta çeşitli sosyal donatı alanları sunuluyor. Proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı bölgesinde hayata geçirilecek. 


Ön talep toplayan Zer Bostancı Evleri Ceylan İnşaat tarafından inşa edilecek. Proje 62 adet konut ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 2016 yılı başında satışa çıkarılacak. 


Zer Bostancı satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Özge...