25 / 04 / 2024

Zer Bostancı ne zaman satışta

Zer Bostancı ne zaman satışta

Daire teslimlerinin Aralık 2017 yılında yapılması planlanılan Zer proje İstanbul Kadıköy - Bostancı bölgesinde inşa ediliyor. Zer Bostancı ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Okullar yaz tatiline ne zaman girecek?

Deprem nedeniyle ara verilen eğitime,  afetten etkilenen illerdeki okullarda bugün tekrar başlanırken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, pek çok veli ve öğrencinin merak ettiği o sorunun yanıtını açıkladı.

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Geçen hafta meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra bölgede arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken,  depremden sonra okullar kapandı ve hayat adeta durdu. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar…

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer’in Binance’deki kripto paralarına el konulması için talepte bulunuldu.

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

Türkiye'de 400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in mafya ile bağlantılı olması akıllara Özer'in rehine olup olamayacağı sorusunu getirdi. Thodex soruşturmasında son durum ne? İşte detaylar...

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Dudullu-Bostancı metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Dudullu-Bostancı metro hattı inşaatında son durum ne?

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

Zer Bostancı ne zaman satışta Haberi

Zer Bostancı ne zaman satışta

Toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alandan meydana gelen projede Ocak 2016'da satışların başlaması planlanıyor.,


Zer Bostancı daire büyüklükleri

Projedeki evlerin alanları ortalama 100 metrekare büyüklüğe sahip.


Kadıköy Zer Bostancı yapımcı şirketi

Proje Ceylan İnşaat tarafından yükseliyor.


Kadıköy Zer Bostancı ne zaman teslim?

Teslimlerin Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Zer Bostancı Rezidans daire planı

Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Zer Bostancı ödeme seçenekleri!

Daire sahibi olmak isteyenler için 36 ay 0 faiz ile taksitlendiriliyor.


Zer Bostancı iletişim

Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Tülay...