23 / 04 / 2024

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Geçen hafta meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra bölgede arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken,  depremden sonra okullar kapandı ve hayat adeta durdu. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar…



 

Tüm ülkeyi yasa boğan depremlerden sonra yaralar sarılmaya devam ediyor. Deprem sonrasında üniversiteler dahil tüm okullarda da eğitime ara verildi. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Okulların açılacağı tarih belli oldu mu? Bakan Mahmut Özer tek tek açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonrasında çalışmalar sürerken, eğitimle ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi.  Okulların açılma tarihi olarak daha önce deprem bölgesinde1 Mart tarihi,  diğer illerde ise 20 Şubat tarihi açıklanırken,  eğitim -öğretimde ikinci dönemin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. 

 Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Daha önce tüm illerde okulların 20 Şubat Pazartesi günü başlayacağını belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, gelişmeler üzerine yeni açıklamalarda bulundu.

Peki ilk ve ortaöğretimde eğitime ne zaman başlanacak? Okullar hangi tarihte açılacak?


Geri Dön