24 / 04 / 2024

Zeynep Didem Bardakçı dava

Zeynep Didem Bardakçı dava

Ressam Tülin Onat, 3 eserini izinsiz bir şekilde kopyalayıp sattığı iddiasıyla, Zeynep Didem Bardakçı ve Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine 115 bin liralık dava açtı.

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

A101’de Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düştü!

Temmuz ayına girer girmez yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan A101, yeni indirimlerinin 6 Temmuz itibarıyla geçerli olacağını duyurdu. Buna doğrultuda, Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 6 Temmuz 2023...

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Çiftçi haberi FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin tepesini attırdı! Canlı yayında bardak fırlattı

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, ekrana gelen toprakları ellerinden alınan çiftçilerin işi bırakması haberini sunarken sinirinden kameraya bardak fırlattı. Öfkesine hakim olamayan Selçuk Tepeli rejiye "Geç abi geç diğer habere geç" diyerek çıkıştı.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Zeynep Didem Bardakçı dava Haberi

Zeynep Didem Bardakçı dava

Ünlü ressam Prof. Dr. Tülin Onat, 5 eserini kopyalayıp sattığı iddiasıyla Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine dava açtı. Taklit eserlerinin mimar Zeynep Didem Bardakçı tarafından satıldığını iddia eden Onat, 115 bin liralık tazminat istedi. Star'da yer alan habere göre, Onat, Zeynep Didem Bardakçı’nın 3 kopya eserini de Maçka’da yer alan bir galeride satışa çıkardığını öğrendi. Mahkemeye sunulan dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Kopyalanan ilk eserin orijinali yeşil ve üzerinde kırmızı yuvarlakken kopyalanan eserde sarı limonküfü ve bej tonları kullanılmıştır. Davalılar Zeynep Didem Bardakçı ile Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi, sebep oldukları mali ve manevi hak ihlallerinden birlikte sorumludurlar. Davalılar Onat’a ait birçok eseri kopyalayarak sergilemekte ve satışa sunmuştur.” 

Davayla ilgili bir açıklama yapan Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi hukuki sürecin devam ettiğini...