25 / 04 / 2024

Zeynep Ilıcalı Ev

Zeynep Ilıcalı Ev

Sıra dışı tasarımların yer aldığı Thanx Co. markasının sahibi Zeynep Ilıcalı, Bodrum’daki evlerini, sevdiği mekânları, iki kızı Leyla ve Yasemin Ilıcalı ile birlikte geçirdiği yaz tatillerini HELLO!’nun Bodrum ekine anlattı

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul'un o ilçesindeki ev fiyatlarına İFM dopingi! Fiyatlar durdurulamıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın İstanbul Finans Merkezi'ne ilişkin dikkat çeken açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Zeynep Ilıcalı Ev Haberi

Zeynep Ilıcalı Ev

Yalıkavak’ta, Haziran 2009’da taşındıkları bu evde Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı ve evin iki ayrı neşe kaynağı olan kızları Leyla ve Yasemin, hep birlikte yaşıyor. Ayrıca aileye Golden Retriever cinsi üç aylık yavru Pascal da eşlik ediyor. 

Ilıcalı Ailesi’nin Bodrum Yalıkavak’taki bu evi üç katlı, 12 odalı ve toplam kullanım alanı 650 m2. Bulunduğu Casa Nova sitesindeki beş ayrı dairenin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış evi, Zeynep Ilıcalı ile geziyoruz. Bize evin hikâyesini anlatıyor: “Sitenin Yalıkavak Küdür Koyu’nda deniz kenarı olması ve birçok aile dostumuzun aynı sitede olması bu evi seçerken en önemli tercih nedenlerimiz arasındaydı. Y.Mimar Emre Kunt ve Nadine Perahya’nın ortak projelerinden biri olan Casa Nova sitesi, yaz sezonu için son derece konforlu ve fonksiyonel düzenlenmiş. Sitedeki tüm...