25 / 04 / 2024

Zeynullah Hüda

Zeynullah Hüda

VYZ İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Kurtuluş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Zeynullah Hüda ve Vahap Aslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Konut fiyatları düşecek mi? KDV indirimi yolda…

Hıda ürünlerinin ardından konut sektöründe KDV’nin sadeleştirilmesine yönelik çalışma tamamlandı. Konut üreten şirketleri ve ev alacakları rahatlatacak yeni model, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Söz konusu sistemle yüzde 18’lik KDV yükü hafifleyecek.

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan artan konut fiyatlarına yönelik öneri!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, artan konut fiyatlarının sınırlandırılması gerektiğini dile getirerek talepte bulundu. 

Çukurova Hükümet Konağı ihalesi 10 Nisan'da!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı 1 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul’da gayrimenkul ticareti hız kaybetmiyor!

İstanbul’un doğu yakasından neredeyse Kocaeli’ye kadar dolan ve projeleşen alanlar artık pek çok yatırımcıyı İstanbul’un batısına yönlendiriyor. İstanbul’da gayrimenkul ticareti, hız kaybetmiyor. 

Mersin Hükümet Konağı 4 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi 10 Nisan'da!

Kamu yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çukurova Hükümet Konağı projesinin ihalesini 10 Nisan'da gerçekleştirecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 3 Nisan'da!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 3 Nisan'da gerçekleştirecek.

Antalya Aksu Hükümet Konağı 2 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Aksu Hükümet Konağı'nın ihalesini 2 Nisan'da gerçekleştirecek.

Zkn Gıda Tekstil Hırdavat İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zkn Gıda Tekstil Hırdavat İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Taş tarafından kuruldu. 

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Zeynullah Hüda Haberi

Zeynullah Hüda

VYZ İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Kurtuluş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Zeynullah Hüda ve Vahap Aslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu.


VYZ İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göller, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, c- Her türlü resmi ve...