20 / 04 / 2024

zeytinburnu çırpıcı

zeytinburnu çırpıcı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Çırpıcı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 5 Mayıs'ta yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 175 bin TL olarak belirlendi.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia Eylül fiyatlarıyla sürücülere göz kırpıyor. İşte Skoda Fabia’nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Skoda Fabia tasarım ve teknolojinin bir araya gelişiyle sürücülere müthiş deneyimler yaşatıyor. Fabia Eylül ayı fiyatlarıyla da alıcılarını bekliyor. İşte Skoda Fabia'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Zeytinburnu'nda 29.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Bakırköy 7. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Maltepe Mahallesi, 2936 ada 9 parselde yer alan fabrikayı 29 milyon 245 bin TL'ye icradan satıyor...

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi işte böyle olacak!

TOKİ’nin yapacağı Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerine tanıtıldı. ‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan projenin başlangıcı için hak sahiplerinin 3’te 2 çoğunluğu aranacak...

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

zeytinburnu çırpıcı Haberi

zeytinburnu çırpıcı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Çırpıcı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 5 Mayıs'ta yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 175 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Zeytinburnu Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu: Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı Mahallesi Çınar 12 Sokak No: 8 adresinde bulunan 2734 ada 12 parsel sayılı 174 metrekare miktarlı Belediyemiz adına kayıtlı taşınmazın, 2886 sayılı Kanunun 35/a maddesinde yer alan (Kapalı Teklif Usulü ile) ihale suretiyle satılmasıdır.

İhale Tarih ve Saati                             :  05.05.2016   11:00

İhalenin Yapılacağı Yer                      :  Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No: 5 Encümen Toplantı Salonu

İlgili Müdürlük/Birim                      ...