28 / 03 / 2024

zeytinburnu İstanbul Veliefendi evleri

zeytinburnu İstanbul Veliefendi evleri

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede son 110 dairenin satış süreci devam ediyor.

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Loca Mahal KİPTAŞ fiyat 2018!

Loca Mahal KİPTAŞ fiyat 2018 haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu'nda Veliefendi'de hayata geçirilen proje 20 blokta 1.262 konuttan oluşuyor. 

Loca Mahal ödeme planı!

Loca Mahal ödeme planı haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu'nda Veliefendi'de hayata geçirilen proje 1.262 konuttan oluşuyor.

Yeşil GYO taşındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merkezi Maltepe Mahallesi Yılanlı Ayazma Sk.Yeşil Plaza Sit. N17/15 Zeytinburnu/İSTANBUL adresine taşındı...

Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor!

24 Gayrimenkul ve Invest İnşaat ortaklığıyla Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor. Proje 650 konut ve 100 ticari üniteden meydana geliyor.

Kiptaş Loca Mahal Zeytinburnu nerede?

Kiptaş tarafından hayata geçirilen Loca Mahal projesi İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de E5’in tam ortasında yükseliyor. Peki Kiptaş Loca Mahal Zeytinburnu nerede?

Veliefendi Loca Mahal satış ofisi!

Loca Mahal Evleri Kiptaş imzasıyla İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de yükseliyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Kiptaş Locamahal Evleri Zeytinburnu satılık!

Kiptaş Locamahal Evleri Zeytinburnu satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirildi...

Zeytinburnu Locamahal Veliefendi fiyatları!

Zeytinburnu Locamahal Veliefendi fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Locamahal Evleri'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da, yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar. Son verilere göre Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu.

Zeytinburnu Veliefendi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Zeytinburnu İlçesi, Veliefendi Mahallesi, 2279 ada, 2, 3, 4, 5, 7, 8 ve 9 parsellere ve 2283 ada, 1, 2, 3 parseller ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Air Sell Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu İstanbul Şubesi açıldı!

Air Sell Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu İstanbul Şubesi 4 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile, Atilla Güngör Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

zeytinburnu İstanbul Veliefendi evleri Haberi

zeytinburnu İstanbul Veliefendi evleri

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. 486 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.


Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılan YDA The İstanbul Veliefendi projesinin ikinci etap satışları devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


The İstanbul Veliefendi Konutları'nda 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL, 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 


The İstanbul Veliefendi Zeytinburnu projesinin sosyal donatı alanları; concierge, reception, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzuoda servisi, bellboy, kuru temizleme, kuaför, lounge, fitness center ve vale parking hizmetlerinden oluşuyor. 


The İstanbul Veliefendi Evleri...