25 / 04 / 2024

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede son 110 dairenin satış süreci devam ediyor.



Zeytinburnu  The İstanbul Veliefendi  iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. 486 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.


Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılan YDA The İstanbul Veliefendi projesinin ikinci etap satışları devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


The İstanbul Veliefendi Konutları'nda 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL, 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 


The İstanbul Veliefendi Zeytinburnu projesinin sosyal donatı alanları; concierge, reception, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzuoda servisi, bellboy, kuru temizleme, kuaför, lounge, fitness center ve vale parking hizmetlerinden oluşuyor. 


The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön