29 / 03 / 2024

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi 3 oda 1 salon daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 2. etap satışları başladı.



The İstanbul Veliefendi projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Zeytinburnu ilçesinde inşa ediliyor. 2. etap satışlatının başladğı projede satış süreci devam ediyor. 


YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Zeytinburnu  The İstanbul Veliefendi  projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 786 tane daireye yer veriliyor. Projedeki dairelerin teslimleri yıl sonunda gerçekleşecek.


The İstanbul Veliefendi projesinde fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları bulunuyor. 


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi ödeme planı kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor.


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi fiyatları

188 metrekare 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL

212 metrekare 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön