25 / 04 / 2024

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi projesinde 2. etap satışları başladı. Bu yılın sonunda teslim edilecek olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?



YDA Grup ve Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen  The İstanbul Veliefendi  projesi, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde konumlandırılıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


"Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?" sorusunun yanıtından önce kısaca projeden bahsedelim. Projede toplam 786 tane daireye yer veriliyor. 


The İstanbul Veliefendi projesindeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin ikinci etap satışları başladı.


The İstanbul Veliefendi projesindeki 188 metrekare 3 oda 1 salon dairelerde 1 milyon 200 bin TL, 212 metrekare 4 oda 1 salon dairelerde 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Banka kredisine uygun olan The İstanbul Veliefendi Evleri'nde toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 120 ay vade yapılıyor. 


68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükselen The İstanbul Veliefendi'de fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi bulunuyor.


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön