24 / 04 / 2024

zeytinburnu liman işletmeleri imar

zeytinburnu liman işletmeleri imar

Kazlıçeşme Mahallesi, 58 pafta, 773 ada, 48 ve 49 parseller ve bu parsellerin önüne isabet eden, “Zeyport Liman Alanı ve Geri Sahası” amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli’de Miktat Kutlu tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 225 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çevik tarafından kuruldu.

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bülent Toktaş tarafından kuruldu.

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aşçı tarafından kuruldu.

zeytinburnu liman işletmeleri imar Haberi

zeytinburnu liman işletmeleri imar


İstanbul Zeytinburnu ilçesine bağlı Kazlıçeşme Mahallesi, 58 pafta, 773 ada, 48 ve 49 parseller ve bu parsellerin önüne isabet eden, “Zeyport Liman Alanı ve Geri Sahası” amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, Uygulama İmar Planı -7875 ve NİP-7876,1 plan işlem numarası alarak  05 Şubat 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


773 ada 48 no'lu parsel 17 bin 607 metrekare, 49 no'lu parsel 1.1000 metrekare iskele ve rıhsatım alanı olarak geçiyor.



Onaylanan planlar bugün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan planlar 17 Mart 2015 tarihinde askıdan inecek. 



İmar planı için tıklayın



Gülcihan...