20 / 04 / 2024

Zeytinburnu mega yat limanı projesi

Zeytinburnu mega yat limanı projesi

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

İstanbul'daki mega projelere 127 milyar TL'lik yatırım!

Mega kent İstanbul'da 127 milyar TL'lik yatırımla pek çok mega projeye imza atılıyor. 24 bine yakın TOKİ konutunun yapımı devam ederken 8 bin yataklı yurt binaları ile Bezmialem, Hasdal ve Cerrahpaşa hastanelerinde de sona geliniyor. İşte o projeler...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Dünyanın en pahalı ve lüks NFT'si satışa çıktı! Satın alan gerçeğine de sahip olacak

Dünyanın en pahalı NFT'si 400 milyon dolara satışa çıktı. Cyber Yachts, satışa sunduğu mega yat NFT’sini alana gerçeğini de verecek

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Mega proje rüzgârı yatırımcıyı uçurdu!

Mega projeler özellikle İstanbul ve yakın şehirlerdeki gayrimenkul ve arazi fiyatlarını uçurdu. 1’e 20’ye kadar çıkan değer artışları yatırımcıyı harekete geçiriyor.

Zeytinburnu'na mega yat limanı projesi geliyor!

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Kağıthane sıfır borçla baştan sona yenilendi!

Hiç borcu olmadığı halde ilçeye mega yatırımlar kazandıran Kağıthane Belediyesi’nin bu başarısını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’ Gereksiz harcamaları kısarak yüz milyonlarca lirayı devlete kazandırdık.’’ sözleriyle açıkladı.

Mega projeler dünyadaki yatırımcıların ve turistlerin ilgisini çekmeli!

Dijital Şehircilik Zirvesi'nde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, mega projelerin dünyadaki yatırımcıların ilgisini çekecek güçte olması gerektiğini söyledi...

Mega kentleri uçuran 417 milyarlık yatırım!

AK Parti döneminde İstanbul, Ankara ve İzmir yatırımlardan büyük pay aldı. 16 yılda 3 büyük şehre yapılan yatırımların toplamı 417 milyar TL olarak belirtildi. Bu 3 mega kentte Türkiye nüfusunun yaklaşık dörtte biri yaşıyor.

Galleria AVM taşınıyor!

Ataköy Marina’nın yanındaki mega yat limanına yapılacak alışveriş merkezi Kalkavan'ın gündeminde. Şadan Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan  bu yıl çalışmasına başlanacak bu projeyi de 3 yılda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Zeytinburnu mega yat limanı projesi Haberi

Zeytinburnu mega yat limanı projesi

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi inşa edilecek. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, proje kapsamında mevcut dolgu alana ek dolgu alanı da planlanıyor. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları’nın projenin önünü açan imar planlarına karşı açtığı dava devam ediyor. Projenin ortakları arasında Erkan Grup da yer alıyor.

Kesintisiz Zeytinburnu

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Binali Yıldırım’ın projeleri arasında kesintisiz bir Zeytinburnu sahili bulunuyor. Fakat sahil yoğun bir dolgu ve yapılaşma tehdidiyle karşı karşıya. Tartışma yaratan Ataköy sahilindeki kulelerin yakınına Ataköy Marina Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesinden sonra Yenikapı Miting alanına komşu mega yat projesi inşa edilecek. TMMOB Mimarlar Odası projeye karşı senelerdir hukuki mücadele veriyor. 

Dolgu alanının önünü açan imar planlarının 2007'de iptal edilmesinin ardından projenin önünü açan yeni...