16 / 04 / 2024

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı imar planı

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı imar planı

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam (Merkezefendi) Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, 3284 Ada 59 Parselde Sosyal Tesis Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar notu askıda!

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu'ndaki İETT sitesinde kentsel dönüşüm tartışması! 

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İETT Sitesi sakinlerine, kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşaltmaları için 3 gün süre tanıdı. Kendilerine yer gösterilmeden ve kira desteği verilmeden evlerinden çıkmaları söylenen vatandaşlar belediye kararına tepki gösterdi...

Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi arazisi imara açıldı!

İstanbul Zeytinburnu Ambarlar’daki Nakliyeciler Sitesi’nin ardından Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi de bölgeden taşınarak arazisi imara açıldı....

Zeytinburnu NAKO arazisinde alınan yargı kararları TBMM'de!

İstanbul Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi arazisi hakkındaki yargı kararını etkisiz kılmak üzere bazı idari işlemler yapıldığı iddiası meclis gündemine taşındı...

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Zeytinburnu NAKO arazisindeki dönüşüme Danıştay dur dedi!

Bakanlar Kurulu, İstanbul’daki 156 dönüm alana sahip Nakliyeciler Sitesi’ni riskli alan ilan etti. Danıştay ise kentsel dönüşüm kararının hukuki olmadığını belirtip yürütmesini durdurdu.

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Nakliyeciler, 3. Havalimanı’ndan yer istiyorlar!

Ak Zirve Gayrimenkul’ün satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’nden çıkarılan nakliyeciler, 3. Havalimanı’ndan yer istiyorlar.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi çalışanları eylemde!

Zeytinburnu Ambarlar Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren ve yıkım kararına direnmeye çalışan bir grup eylem yaptı. 

Zeytinburnu NAKO arazisinde yıkım tamamlandı!

7 blok ve 254 iş yerinden oluşan Zeytinburnu'ndaki Nakliyeciler Sitesi'nde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi açıldı!

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon 20 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı imar planı Haberi

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı imar planı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 14 Ocak 2022 tarihli ve 2714386 sayılı yazısı ile; İstanbul İli, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine ilişkin NİP- 34977814 numaralı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve UİP- 34934533 numaralı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin Cumhurbaşkanlığı 1 Numaralı Kararnamesi, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ve 3194 sayılı İmar Kanunu uyarınca 14 Ocak 2022 tarihinde re’sen onaylandığı bildirildi.

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 14 Ocak 2022 tarihinden itibaren bir (1) ay (30 gün) süre ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü (Barbaros Mahallesi, Begonya Sk. No:9A, 34746 Ataşehir/İstanbul) ilan panosu ile...