19 / 04 / 2024

zeytinburnu otopark yapım işi

zeytinburnu otopark yapım işi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığından: Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 'ndeki otopark yapım ve işletim işi 7 Mart 2013 tarihinde ihale edilecek

Zeytinburnu'nda otopark yapım işi: 7 milyon 67 bin liraya!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığından: Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 'ndeki otopark yapım işi 7 Mart 2013 tarihinde ihale edilecek

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Arnavutluk'a afet konutu yapımı iş birliği sözleşmesi imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, Arnavutluk Laç kentine inşa edilecek 522 konut, 37 ticari ünite ile 375 araçlık kapalı otopark inşaatlarını içeren "Afet Sonrası Konut Yapımı Alanında İşbirliği Sözleşmesi"ni imzaladı. 

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul'da sahile otopark yapımına protesto!

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti. CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.

Kahramanmaraş'a yeni otopark müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arasa Camii yanındaki boş alana katlı otopark yapım için kolları sıvadı. Arasa Camii yanında yapımına başlanan otoparkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çekme mesafesine otopark yapılır mı?

Çekme mesafesi, iki bina arasında olması gereken mesafeyi ifade ediyor. Çekme mesafeleri, yan, arka ve ön bahçelerde farklı oranlarda olabiliyor. Peki, çekme mesafesine otopark yapılır mı? İşte yanıtı..

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Koraltan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi'nde kuruldu.

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Van'da yapımı yarım kalan çok katlı otopark yeniden başlıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 4 yıl önce törenle temelini attığı çok katlı otoparkın yapımı start alıyor. 400 günde tamamlanacak olan otoparkın sözleşme bedelinin ise 4 milyon 390 bin TL olduğu öğrenildi.

zeytinburnu otopark yapım işi Haberi

zeytinburnu otopark yapım işi

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 'nde 4 milyon 89 bin 500 lira muhammen bedelle otopark yapımı ve 30 yıl süre ile işletimi ihale edilecek. İhale 7 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için