19 / 04 / 2024

Zeytinburnu rezerv konutları

Zeytinburnu rezerv konutları

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşüm için rezerv konutlar inşa edilecek!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy, yine aynı alan üzerinde bulunan 20 bin metrekarelik bölüme ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kentsel dönüşüm projesinde kullanılmak üzere rezerv konut inşa edileceğini müjdeledi....

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

Alya Konutları Merkezefendi'de vade farksız 20 ay taksit imkanı!

BOSS4 Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'nda hayata geçirdiği Alya Konutları Merkezefendi projesinde vade farksız 20 ay taksit imkanı sunuluyor. 

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam (Merkezefendi) Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, 3284 Ada 59 Parselde Sosyal Tesis Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Alya Konutları Merkezefendi'nin örnek dairesi hazır!

BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği Alya Konutları Merkezefendi'nin satı ofisinin ardından örnek dairesi de tamamlandı. İşte Alya Konutları Merkezefendi projesi ile ilgili detaylar...

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir markalarından BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Alya Konutları Merkezefendi'de ön satış süreci başladı. Peki Alya Konutları Merkezefendi'de kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar notu askıda!

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Esenler Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım kuraları çekildi!

Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da yer alan konutların kura çekilişleri gerçekleştirildi...

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Zeytinburnu rezerv konutları Haberi

Zeytinburnu rezerv konutları

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı. İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı. Proje için Veliefendi İşçi Bloklarıyla başlayan takas görüşmeleri, Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve çevresindeki alanla sürdürülecek.

Rezerv Konutların, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarının öncüsü olduğunu dile getiren Başkan Arısoy, Veliefendi İşçi Blokları’na sunudukları takas teklifinin halen geçerli olduğunu kaydetti.

"REZERV KONUTLARLA ZEYTİNBURNU’NDA SÜREKLİ, HIZLI VE ADİL BİR DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜ AÇILDI"

Zeytinburnu Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Zeytinburnu Belediyesi, ilçenin dönüşümü ve riskli yapı stokunun yenilenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmalar alanında bir dönüm...