26 / 04 / 2024

Zeytinli Konutları projeleri

Zeytinli Konutları projeleri

Zeytinli genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara da yeni konutlar yapmaya devam ediyor.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

TOKİ 2019 Mayıs ucuz konut projeleri!

TOKİ yeni konut projeleri üretmek adına Mayıs 2019ihale tarihlerini belirledi. İşte TOKİ'nin yeni ucuz konutlar üreteceği şehirler...

İzmir'deki konutlar, İstanbul'dan daha değerli!

İzmir'deki konutlar, yüzde 19 ile İstanbul’a göre iki kat değer kazanıyor. İzmir kentsel dönüşüm projeleri ile markalı konut projelerinin odağı oldu. 

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Zeytinli Konutları projeleri Haberi

Zeytinli Konutları projeleri

Zeytinli genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 144 dairelik 3 blok halindeki 2+1 Zeytinli Konutlarındaki inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, Jasansörlü, oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen igayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların kısa sürede bitirilmeJsini amaçlıyor. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıpan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Zeytinli Konutlarının hızlı bir [şekilde yükseldiğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Selimiye Bölgesinde, özellikle 'Beylerbeyine giden hat üzerindeki bölgede yapılan kamulaştırmalar neticesinde, Beleıdiye uhdesine geçen arazilerde 2+1 konut yapıyoruz. Amacımız yine kentsel dönüşümle ilgili olarak nasıl Seyrantepe'de vatandaşlarımıza evlerinin...