26 / 04 / 2024

ZİBEÇ

ZİBEÇ

Türkiye'de altı yılda 208 şubeye ulaşan b-fit Spor Merkezi, gözünü Ortadoğu'ya dikti. Katar, Lübnan ve Kuveyt gibi ülkelerde de şube açmak üzere çalışmalar yürüten b-fit, 30 dakikalık programıyla Arap kadınlarını inceltecek.

Satıştan kaldırılan destansı telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin ağzı beş karış açık kaldı!

Satıştan kaldırılan olağanüstü telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de!.. Fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı... Hemen bakın, sakın kaçırmayın... İşte fiyatı...

6 bankada peş peşe yıl sonu depremi! Ing,  Akbank, İş Bankası, Garanti, Teb ve bir banka daha açıkladı! 

Yıl sonunda art arda 6 bankada deprem oldu! Görenlerin ağızı beş karış açık kaldı.... Ing,  Akbank, İş Bankası, Garanti, Teb ve bir banka daha açıkladı! Hemen acilen bakın, fırsatı sakın kaçırmayın...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan 25 adet konut bugün satışa çıkıyor.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman?

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019!

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

ZİBEÇ Haberi

ZİBEÇ

Girişimci Bedriye Hülya’nın yurtdışında görüp Türkiye ’ye de getirdiği b-fit Spor Merkezi, sadece kadınların üye olabildiği ve Türkiye ’de 6 yılda 208 şubeye ulaşan bir kurum. Salon bu sefer Ortadoğulu kadınları markaja aldı. Katar, Lübnan ve Kuveyt gibi ülkelerde de şube açmak üzere çalışmalar yürüten b-fit, 30 dakikalık programıyla Arap kadınlarını inceltecek. Kadınlar için 30 dakikalık bir programla zayıflama imkânı sağladıklarını ve ilgi gördüklerini ifade eden b-fit Kurumsal İletişim Uzmanı Evrim Seval, “ Türkiye ’de bir ilk olan ve sadece 30 dakikalık egzersiz programıyla kadınları hızlı ve etkili spor yapmaya yönlendiriyoruz” diye konuştu. 


Engelleri kaldırdılar 

b-fit aynı zamanda Zihinsel ve Bedensel Engelli Çocuklar (ZİBEÇ) projesini hayata geçirerek ZİBEÇ Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı’ndaki çocukların katıldığı yıl sonu dans gösterisi sunumuna da...