19 / 04 / 2024

zin d park fiyat

zin d park fiyat

Zindpark Evleri'nde 169 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Çekmeköy Zin D Park Evleri'nde fiyatlar 130 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Zin D Park'ta 169 bin liraya 2 oda 1 salon!

Çekmeköy Zin D Park'ta fiyatlar 130 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Zin D Zer güncel fiyat listesi 2019!

Satışların devam ettiği Zin D Zer projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Projede konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı yer alıyor...

Zin D Zer Çekmeköy nerede?

Zin D Zer projesi, Zin D Yatırım tarafından inşa ediliyor. Proje, 115 konut, 42 home ofis ve 73 dükkandan oluşuyor.

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Zin D Zer Çekmeköy fiyat!

Zin D Yatırım imzası taşıyan Zin D Zer Çekmeköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Zin D Zer Çekmeköy'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Zin D Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zer, konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor..

Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek! Yeni proje!

Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Zin D Diamond adıyla yeni bir projeye imza atıyor...

Zin D Taşdelen'de 3+1 daireler 330 bin TL'den satışta!

Zin D Yatırım Geliştirme tarafından hayata geçirilen Zin D Taşdelen projesinde satışlar devam ediyor. Proje Taşdelen Merkez'de inşa ediliyor.

Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres!

Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 6 katlı tek bloktan ve 28 daireden oluşan Çekmeköy Zind D Rezidans projesi İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor.

zin d park fiyat Haberi

zin d park fiyat

Zin D Park Evleri Zin D Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Çekmeköy'de inşa edilen projede anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor.


Zin D Park projesi 5 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor, 51 konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 


Zin D Park fiyatları:

2+1 daireler 169 bin liradan,

2+1 dubleks daireler 185 bin liradan,

3+1 dubleks daireler ise 240 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Çekmeköy Zin D Park Evleri konum olarak; Fatih Sultan  Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Altunizade ve Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede yükseliyor. Zindpark 'ta: otopark, yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna bulunuyor.


0216 641 77 73

www.zin-d.com.tr

Ceren...