26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası özel konut kredisi

Ziraat Bankası özel konut kredisi

Ziraat Bankası Enerji verimliliğine sahip konutlar için özel avantajlarla Yeşil Evim Konut Kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası’ndan çiftçiye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası kredi vadelerini aylık olarak ödeyemeyen çiftçilere özel hasatta ödemeli konut kredisi kullandırıyor…

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan eylül ayına özel 1.250 TL hediye! Başvuruyu yapan parayı kapacak!

Ziraat Bankası, tatil sezonunun kapanmasına sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenledi. Tatil Sepeti ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyayla 1.250 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, yeni kampanyasını tanıttı. Ziraat Bankası, Corlal Travel ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine 2 bin 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bankkart ile Online Dil Okulu'ndan alınacak İngilizce eğitiminde yüzde 50 indirim ve hediye kurs imkanı sunan kampanya, dil öğrenmek isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde... Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var... Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar için Türk Telekom'un özel kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan bayram müjdesi: 250 TL Bankkart Lira hediye! Son 5 gün kaldı! 

Kurban Bayramı öncesinde Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi. Banka, Kurban Bayramı'na özel toplam 250 Bankkart Lira hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan müjde. Cebiniz para dolacak

Özel bankalar kadar kamu bankalarından da vatandaşlara yönelik kredi paketleri gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilere ödeme müjdesi! Müşterilere tam bu kadar para ödenecek!

Her geçen gün kampanyalarına bir yenisi ekleyen Ziraat Bankası, şimdi de Babalar Günü’ne özel düzenlediği kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası bu kampanyayla şartlara uyan müşterilerine 120 TL hediye edeceğini paylaştı.

Ziraat Bankası'ndan flaş gelişme!

Ziraat Bankası'ndan güzel haber geldi. Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, bu kişilere 100 TL hediye edecek. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası hesaplara para yatacağını resmen duyurdu! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için devamlı yeni kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, şimdi de genç müşterilerine özel bir kampanya yaptığını duyurdu. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında genç müşterilerine 150 TL hediye edeceğini paylaştı.

Ziraat Bankası özel konut kredisi Haberi

Ziraat Bankası özel konut kredisi

Ziraat Bankası Enerji Verimlilik Belgesi (EKB) bulunan ve enerji performansı A ve B sınıfı olan konutların kredilendirirken kampanyalı Yeşil Evim Konut Kredisini uyguluyor. Ziraat Bankası 10 seneye kadar vadelendirdiği konut kredisi ürünü kapsamında gayrimenkulün yüzde 80’ine kadar kredi kullandırarak üzerine zorunlu ipotek tesis ediyor ve gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edebiliyor. Kredi süresince de hayat sigortası, konut sigortası ve DASK zorunlu olarak uygulanıyor.

Yeşil Ev Konut Kredisi Faiz Oranları

Kedi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü dahilinde 10 yıl vadeye kadar 100.000 TL limite kadar yüzde 1.55 faiz oranı, 500.000 TL’ ye kadar ise yüzde 1.65, 500.000 üzeri kullanımlarda ise yüzde 1.65 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. Banka ayrıca konut kredisinden KKDF ve BSMV...