29 / 03 / 2024

Ziraat Bankası’ndan çiftçiye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası’ndan çiftçiye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası kredi vadelerini aylık olarak ödeyemeyen çiftçilere özel hasatta ödemeli konut kredisi kullandırıyor…



Ziraat Bankası konut kredisi kullanmak isteyen çiftçilere özel konut kredisi fırsatları sunuyor. Ziraat Bankası Çiftçilere Konut Kredisi ürünü dahilinde aylık ödeme yerine hasattan hasatta ödeme imkanı tanıyor.

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; Çiftçilere yönelik konut kredisinde Ziraat Bankası konut kredisinin ödemelerini hasat dönemlerine göre vadelendiriyor. Ziraat Bankası çiftçinin ürün döngüsüne göre 6 ay yada 12 ayda bir hasat sonunda ödeme kolaylığı sağlıyor.

Ziraat Bankası Çiftçilere Konut Kredisi Ürünü Özellikleri

1.    Faaliyet döngüsüne uygun olarak 6 ayda bir veya 12 ayda bir ödeme planlarından faydalanılabilir.

2.    Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 80'i kadar kredi kullanılabilir. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

3.    Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

4.    120 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Çiftçilere Konut Kredisi Faiz Oranı

Ziraat Bankası diğer kamu bankalarıyla beraber anlaşmalı olduğu konut projelerinde yüzde .098 faiz oranları ile konut kredisi kullandırsada kampanya haricindeki konutlar için yüzde 1.98 faiz oranı uyguluyor. Ziraat Bankası Çiftçilere Konut Kredisi ürünü kapsamında da diğer kampanyası konut kredisi ürünlerinde olduğu gibi 100 bin TL’ye kadar yüzde 1.98 faiz oranı sunuyor.

Ziraat Bankası’ndan Çiftçilere Özel Konut Kredisi ürünü için 120 ay vadeli 100 bin TL tutarında konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin toplam geri ödeme tutarı 262 bin 500 TL’ye karşılık geliyor.


Geri Dön