26 / 04 / 2024

ziraat bankasının ataşehire taşınması

ziraat bankasının ataşehire taşınması

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Ziraat Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusunu değerlendirerek, "İstanbul finans merkezi olacaksa, biz de orada yerimizi almalıyız. 2010 yılında kadar taşınırız" dedi.

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatırılacak. İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Resmen açıklandı! Ziraat Bankası IBAN numaranıza bir defaya mahsus para yatacak!

Ziraat Bankası’nın yeni hazırladığı kampanya sayesinde şimdi de arabası olan müşterilerin hesabına para yatacak. Akaryakıt harcamalarına 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, söz konusu kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

Ziraat Bankası 2023 yılında ne kadar promosyon verecek? 

2023 yılında emekli olacak çalışanlar, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretlerini merak etmektedir. Ziraat Bankası, EYT emekli promosyon ücretlerinin güncel ödeme listesini yayınladı. İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu...

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

Ziraat Bankası, temmuz ayına sürpriz bir giriş yaparak arabası olan müşterilerini sevindirdi. Akaryakıt harcamalarından 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını ve başvuru şartlarını açıkladı.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Ziraat Bankası'ndan bayram hediyesi geldi. Hemen bakın müjde

Ziraat Bankası'ndan bayram öncesinde müşterilerine yönelik bayram hediyesi verildi. Ziraat Bankası'nın yeni açıklaması birçok müşterileri etkileyeceğe benziyor.

Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!

Ziraat Bankası'nın müjdesiyle yatırımcılar için büyük fırsat! Konya'nın Hadim ilçesinde bulunan Bademli Mahallesi'nde, 3259,12 metrekarelik tarla satışı başladı. Bu nitelikli gayrimenkul, peşin ödeme veya kredi kullanımıyla sahip olma seçeneği sunuyor. 

Ziraat Bankası'ndan 1.000.000 TL müjdesi. Hemen alın

Ziraat Bankası'ndan çok önemli bir kampanya geldi. Ziraat Bankası'nın kampanyasını duyanlar şaşkına döndü. Ancak Ziraat Bankası'nın kampanyası gerçek. İşte Ziraat Bankası'nın kampanyasının detayları...

Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu! Kappatur'da 3.000 TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası güncel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Tatile gitmek isteyenlere Ziraat Bankası'ndan hediye! Son gün 31 Mayıs!

Ziraat Bankası yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Ziraat Bankası o şartları yerine getirene hemen 1000 TL verecek. Ziraat Bankası’ndan yapmış olduğu fırsat dolu kampanyanın tüm detayları belli oldu. İşte tüm detaylar…

ziraat bankasının ataşehire taşınması Haberi

ziraat bankasının ataşehire taşınması

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Merkez Bankası'ndaki gibi "İstanbul'a gitmem" diyen personel sayısının ciddi miktarda olmadığını da kaydederek, personel ücretlerini İstanbul'da düzelteceklerini söyledi. Çağlar, dün düzenlediği basın toplantısında, bankanın İstanbul'a taşınması konusunda bilgi verdi. Çağlar, Ziraat Bankası'nın İstanbul'da inşa edileceği arazi için TOKİ ile görüştüklerini belirterek, "Şimdi ekspertiz çalışmaları yapılıyor. Arazi için bir fiyat belirlenirse, mimari proje ve inşaat çalışması yapılacak. Her şey yolunda giderse, taşınma 2010'a yetişir. İstanbul finans merkezi olacaksa, biz de oradaki yerimizi almalıyız" dedi. Personelin tutumu ve ücretlere yönelik bir soru üzerine Çağlar, " `İstanbul'a gitmem' diyen çok önemli bir oran olmadı. Bunu anketlere bakarak söylüyorum. İstanbul piyasasının şartlarına göre ücretlerde düzenleme yapılır" dedi.