28 / 03 / 2024

Ziraat özel konut kredisi

Ziraat özel konut kredisi

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız ve uygun ödeme seçenekleri ile OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası sunuyor. Kampanyadaki fırsatlardan OYAK üyelerinin eşleri de yararlanabiliyor...

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

TÜGEM'den yabancılara özel konut ilanlarına tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan yabancılara özel konut ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Ziraat Bankası'ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası, emeklilere özel yüzde 0.99 faiz oranı ile özel konut kredisi kampanyasını sunuyor. Kampanyada 180 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. İşte kampanya detayları...

Ziraat bankası konut kredisi erteleme koşulları!

Ziraat Bankası coronavirüsün ekonomiye oluşturduğu risklerini azaltılması ve mali yapısı bozulan bireysel yada tüzel müşterilerini en az hasarla süreci atlatabilmesi için diğer kamu bankaları ile beraber destek paket uygulamaya başladı.

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır? Ziraat konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Kredi ertelendiğinde geri ödemeleri nasıl planlanıyor?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme!

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme için tüketiciye büyük kolaylık sağladı. Banka erteleme faizin kredinin geri kalanına bölerek müşterilerine kolay ödeme planları sunacak.

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme şartları!

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme şartları neler? Ziraat Bankası konut kredisi erteleme için ne kadar faiz uyguluyor?

Ziraat özel konut kredisi Haberi

Ziraat özel konut kredisi

Ziraat Bankası Oyak mensuplarının konut kredisi ihtiyaçlarını Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü ile karşılıyor. Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü kapsamında 15 yıl vade ve konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar avantajlı fırsatlarla konut kredisi kullandırımı yapıyor. Oyak üyelerinin eşlerinin de yararlanabildiği kampanya kapsamında Ziraat Bankası dosya masrafı almıyor.

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi Faizleri

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için aylık yüzde  1.19 faiz oranı ve sunuyor. Kredi 15 yıl vadeye kadar limit sınırı olmaksızın kullanılabiliyor Kredi ürününün yıllık maliyet oranı ise yüzde 15 seviyesinde.

Ziraat Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankasından Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için 150.000 TL tutarında 15 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde...