25 / 04 / 2024

ziylan Merter Meydan AVM yi satın mı aldı

ziylan Merter Meydan AVM yi satın mı aldı

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Nef Bahçelievler projesine Ziylan ortak oldu!

Ziylan Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Merter'deki Metro’dan alınan üzerine Real Market’inde bulunduğu arazide Nef ile hasılat paylaşımı modeli ile yeni bir konut, AVM ve rezidans projesine hazırlanıyor.

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.

Nef Bahçelievler proje alanı!

Nef Bahçelievler projesi Merter Meydan AVM'nin olduğu alana yapılacak. Nef Bahçelievler projesinde 1000'den fazla konut olacak...

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Mes Turkuaz Merter projesine ön talep topluyor!

Mes Turkuaz, Metro Properties ile yaptığı anlaşmayla, Meydan Merter AVM'nin otopark alanına konut inşa edecek. Mes Turkuaz Merter projesinde 380 adet konut ve 40 adet mağaza olacak.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Mes Turkuaz Merter projesinin ilk görselleri!

Metro Properties kendisine ait Merter Meydan AVM'nin otoparkına Mes Turkuaz ortaklığıyla konut inşa edecek. 380 daire ve 23 dükkan olarak planlanan konut projesi belediyede onayda bekliyor...

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

31 Ocak 2015 tarihine kadar Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yaparak hediye kazanmak için puan sahibi olabilirsiniz.Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye fırsatı devam ediyor.

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de!

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de. Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “CIRCO LUNA” Sirki gösterilerine 04 Aralık 2014 Perşembe günü Meydan Merter AVM’de başlıyor…

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

01 Aralık 2014 ile 31 Ocak 2015 arasında tam 2 ay süreyle Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yapan hediye kazanmak için puan sahibi oluyor.Puan kazananlar “Hediye Noktası”ndaki çeşitli hediyeler arasından tercihlerine göre hediye sahibi olacak.

Çocukların okul çantaları Meydan Merter AVM'den!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “ Okula Dönüş Kampanyası”; yoğun ilgi ve talep üzerine; 15-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir kampanya ile devam ediyor.

Meydan Merter'den çocuklara okul çantası!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında hafta içinde aynı gün 150 TL’lik ve üstü alışveriş yapan tüm ziyaretçilere Okul Çantası hediye ediliyor.

ziylan Merter Meydan AVM yi satın mı aldı Haberi

ziylan Merter Meydan AVM yi satın mı aldı

Ayakkabı devi Ziylan, gayrimenkulde de büyük oyuncular arasına girme planlarını bir bir hayata geçiriyor. Geçen yıl ayakkabının yüzde 50’sini Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ve Gözde Girişim, BİM ve Turkven’in danışmanlığını yaptığı girişim sermayesi fonlarının iştiraki Mater Footwear BV’den oluşan konsorsiyuma satan Ziylan Ailesi, buradan gelen parayı gayrimenkul projelerine yatırıyor. Geçen yıl kurulan Ziylan Gayrimenkul’le ilk yatırımını Sultanbeyli’de Atlas AVM’ye yapan Ziylan, ikinci projesini eğlence ve kültür merkezi WaterGarden İstanbul adıyla 750 milyon TL’ye Ataşehir’de hayata geçirecek. 

Türkiye’ye güveniyoruz 

Perakende sektöründeki son kulislere göre Ziylan’ın yatırımları bununla bitmeyecek. İddiaya göre Ziylan, Türkiye’deki bazı varlıklarını satan Alman Metro Group’tan Meydan Merter AVM’yi satın aldı. Meydan Merter AVM’nin daha önce Pashador şirketine satıldığı iddia edilmişti. Ümraniye’deki Meydan AVM’yi...