29 / 03 / 2024

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mouhamad Sıbaı, Nuha Sayadı ve Alıaa Alrefaı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon TL sermaye bedeli ile Seval Dakman Araç tarafından kuruldu.

İstiklalim Restoran Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstiklalim Restoran Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz İpek tarafından kuruldu.

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mouhamad Sıbaı, Nuha Sayadı ve Alıaa Alrefaı ortaklığında kuruldu.

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; MASLAK MH.ESKİ BÜYÜKDERE CD. İZ PLAZA GİZ AP.N.9/78...