24 / 04 / 2024

Zonguldak engelli konutları

Zonguldak engelli konutları

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Engellilerin toplu konut projesi için yer arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

İdlib’de engelli ve yetimler için 100 konut inşa ediliyor!

Suriye’nin kuzeyinde 30-40 kilometre derinlikte güvenli bölge kurup mülteciler için kalıcı konutlar hayata geçirmeyi teklif eden Türkiye, ilk adımı ‘çatışmasızlık bölgesi’ İdlib’de attı. İdlib’de engelli ve yetimler için yapımına başlanan 100 konut 6 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde toplam 299 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Engelli ve dar gelirliye özel konutlar üretilecek!

"2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında, engelli, yaşlı, öğrenci ve dar gelirlilerin konut ihtiyacı için özel çalışmalar yapılacak. 81 ilin sosyal analiz haritası çıkarılacak ve buna göre konut alanları geliştirilecek.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap kurası 21 Eylül'de!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Üzülmez ilçesinde yapılan birinci etap konutlarının kurası 21 Eylül'de düzenlenecek. Proje kapsamında 480 adet konutun sahibi belirlenecek.

Zonguldak engelli konutları Haberi

Zonguldak engelli konutları

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Engelli vatandaşların TOKİ aracılığıyla toplu konut projesinden yararlanmak için sürekli derneğe müracaat ettiğini söyledi. 


Üzülmez bölgesinde yapılması planlanan TOKİ projesi ile ilgili daha önce yapılan görüşmeler sonucunda engellilere yüzde 5 kontenjan ayrılması konusunda görüş birliğine varıldığını belirtti. Engellilerin TOKİ konusunda yoğun talebi olduğunu ifade eden Şirin, "Zonguldak ilimizde konut ihtiyacı aşırı safhada olması nedeniyle bizim engelli üyelerimiz ve ilimizde yaşayan engelli vatandaşlarımız TOKİ aracılığıyla toplu konut projesinden yararlanmak için devamlı müracaat ediyorlar. Biz bu aşamada daha önce milletvekillerimizle beraber TOKİ başkanlığına giderek Üzülmez 'de yapılacak toplu konutlardan yüzde 5 kontenjan alınması için görüş birliğine varmıştık. Taleplerin yoğun olması nedeniyle bizde dernek yönetimi olarak yer arayışımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Karaman Belediye Başkanımızı...