28 / 03 / 2024

zonguldak klima görünümlü baz istasyonu zararlımı

zonguldak klima görünümlü baz istasyonu zararlımı

İnağzı Mahallesi'nde 2 katlı binanın önünde toplanan mahalle sakinleri, çatıdaki klima görünümlü baz istasyonunun kaldırılması için valilik ve savcılığa 150 imzanın bulunduğu dilekçeyle başvurmalarına rağmen sonuç alamadıklarını öne sürdü...

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Moody's: İnşaat sektöründe görünüm negatife döndü!

Moody's, küresel inşaat sektörü için görünümün negatife döndüğünü açıkladı. İnşaat sektörü için görünüm 2017'den beri ilk kez negatife döndü...

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Moody's Avrupa bankalarının görünümünü negatife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ekonomik büyümenin zayıflaması nedeniyle Avrupa bankalarının görünümünü "durağandan" "negatife" çevirdi.

Fitch Türk bankalarının görünümünü yükseltti!

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada 20 Türk bankasının görünümlerinin durağana yükseltildiği bildirildi.

Fitch Ratings 14 Türk bankasının görünümünü negatife çekti!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, yabancıların sahip olduğu 12 Türk bankası ve 2 kamu bankasının notunu indirdi, kredi görünümlerini negatif olarak belirledi...

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

GYO kurup halka arz planımız vardı, erteleyecek gibi görünüyoruz!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan, "2019'da GYO kurup halka arz planımız vardı; yüksek faiz ve kur ortamı nedeniyle erteleyecek gibi görünüyoruz" dedi...

İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var!

İstanbul Kartal'da çöken binanın ardından açıklamalar yapan "İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var. Bunların tespitlerini yapacağız. Şu an önceliğimiz göçük altındaki vatandaşlarımızın hayatı" diye açıklama yaptı. 

zonguldak klima görünümlü baz istasyonu zararlımı Haberi

zonguldak klima görünümlü baz istasyonu zararlımı


İki katlı binanın çatısında bulunan klima görünümlü baz istasyonunun kaldırılmasını isteyen mahalle sakinleri eylem yaptı.


İnağzı Mahallesi'nde Ali D'ye ait 2 katlı binanın önünde toplanan mahalle sakinleri, çatıdaki klima görünümlü baz istasyonunun kaldırılması için valilik ve savcılığa 150 imzanın bulunduğu dilekçeyle başvurmalarına rağmen sonuç alamadıklarını öne sürdü. 


Mahalle sakinlerinden Kemal Önal, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasını 2 yıl önce kanserden kaybettiğini söyledi.


"Baz istasyonunun kalabalık mahalleden kırsal kesime alınması gerekir" diyen Önal, "Birçok kişi kansere yakalandı. Bu baz istasyonlarının toprağın altındaki böcekten havadaki oksijene kadar her şeye zararı var. Baz istasyonunun kaldırılmasını istiyoruz. Bu konuda eylemler ve girişimler yapmamıza rağmen sonuç alamadık. Birçok komşumuz kanserden öldü. Okul ve sağlık ocağına da 500 metre mesafededir. Sağlığımız tehdit altındadır" ifadesini kullandı.


Mahalle sakinleri, açıklamanın ardından...