18 / 04 / 2024

Zonguldak toki kentsel dönüşüm projeleri

Zonguldak toki kentsel dönüşüm projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın TOKİ, Zonguldak’ta uygulayacağı kentsel dönüşüm alanında bulunan, madencilikte “damar istikametinde sürülen nakliye ve havalandırma yolu” olarak tanımlanan “galerilerin” proje açısından risk taşımadığı belirlendi...

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ Zonguldak kura çekilişlerine dair şu sıralarda pek çok soru sorulmaktadır. TOKİ Zonguldak kura çekimine dair araştırılan detayları!

Emlak Konut GYO  Zonguldak Ontemmuz kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Emlak Konut GYO tarafından Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnşaat ile imzalandı. Sözleşme bedeli 71 milyon 561 bin TL olarak belirlendi. 

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm çıkmazı!

TMMOB Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilcisi Turhan Demirtaş, Zonguldak’ta ‘kentsel dönüşüm’ adı altında başlatılan yıkımların yanlış olduğunu savundu.

Zonguldak'ta gündem kentsel dönüşüm!

Mimarlar Odası Zonguldak Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Demirtaş, kentsel dönüşüm kanunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

Zonguldak toki kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Zonguldak toki kentsel dönüşüm projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Zonguldak’ta uygulayacağı kentsel dönüşüm alanında bulunan, madencilikte “damar istikametinde sürülen nakliye ve havalandırma yolu” olarak tanımlanan “galerilerin” proje açısından risk taşımadığı belirlendi. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) lojmanlarının da bulunduğu alanda yapılan İstanbul Üniversitesi onaylı raporda göre “galeriler” yerleşim haçısından risk taşımıyor. 


TOKİ, TTK’nın Zonguldak Üzülmez’deki lojmanlarının da bulunduğu alanda kentsel dönüşüm projesi yürütüyor. İdare, kentsel dönüşüm uygulanacak proje alanında daha önce jeolojik ve jeoteknik etütler gerçekleştirmişti. Ancak alanda “galerilerin” bulunması nedeniyle TOKİ, daha detaylı bir araştırma gerçekleştirdi. Projenin ileride telafisi güç sorunlar doğurmaması amacıyla, ayrıntılı jeofizik ve geoteknik etüt raporları ile daha önce açılmış galerilerin risk oluşturup oluşturmayacağı ve gerekiyorsa alınacak önlemler konusunda bilimsel araştırmalar yaptırıldı. 


İstanbul Üniversitesi onaylı 

İstanbul Üniversitesi onaylı jeofizik ve geoteknik raporlarda,...