19 / 04 / 2024

zonguldak toki projesi

zonguldak toki projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Zonguldak'tada da 120 konut inşa edecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Zonguldak Meclisi’'nde TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü!

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı ikinci birleşiminde Alaplı ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Zonguldak Devrek'e Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) yapılacak 271 konutun ihalesi gerçekleştirildi. Konutlar 14 blok halinde ve 3 - 4 kat şeklinde farklı yüksekliklerde inşa edilecek.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ Zonguldak kura çekilişlerine dair şu sıralarda pek çok soru sorulmaktadır. TOKİ Zonguldak kura çekimine dair araştırılan detayları!

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

10 soruda Tokat Pazar TOKİ projesi!

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Pazar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Pazar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Pazar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Diyarbakır Kayapınar TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kayapınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kayapınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2022 ucuz konut projesi...

zonguldak toki projesi Haberi

zonguldak toki projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut projeleri için start verdi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Zonguldak Merkez'de de yeni konutlar hayata geçirecek. Zonguldak TOKİ projesinde 120 adet konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

İhale tarihinin belli olduğu Zonguldak TOKİ projesinde konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. 

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Zonguldak Merkez TOKİ2022 projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihalesi 18 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...