25 / 04 / 2024

Zümra Taahhüt İnşaat

Zümra Taahhüt İnşaat

Zümra Taahhüt İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi, Semra Oral tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart tarihinde Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

Aym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet İlhan tarafından kuruldu.

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ekrem Kalyoncu tarafından kuruldu.

Karabal Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabal Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Karabal tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gülçığ, Gökhan Bayat ve Selim Akyüz tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Önsa Mimarlık Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Önsa Mimarlık Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Önsal tarafından kuruldu.

Yeni Ufuklar Taahhüt İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuklar Taahhüt  İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reem Odeh tarafından kuruldu. 

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Allah Verdi Polar tarafından kuruldu.

Zümra Taahhüt İnşaat Haberi

Zümra Taahhüt İnşaat

Zümra Taahhüt İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi, Semra Oral tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Zümra Taahhüt İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; TAAHHÜT İNŞAAT   A.-Şirket Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B.-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C.-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...