26 / 04 / 2024

Güneş Sigorta konut sigortasına yönelik kampanyalar geliştirdi!

Güneş Sigorta konut sigortasına yönelik kampanyalar geliştirdi!

Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Deniz Kanijali: Bu yıl özellikle sağlık, konut, ferdi kaza ve iş yeri ürünlerine yönelik kampanyalar geliştirdik



Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Deniz Kanijali, ''Acentelerimizle birbirini her anlamda destekleyen bir yapıya sahibiz. Bu da işbirliğimizi uzun yıllar sürdürebilmemizin arkasındaki en önemli etken'' dedi. 

     Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Deniz Kanijali yaptığı yazılı açıklamada, acente portföylerini, sağlıklı ve istikrarlı bir hale getirebilecek ürünler için özel olarak geliştirdikleri kampanyalarla 2013'e hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, şirketin acentelere yönelik çalışmalarını, 2013 yılı strateji ve hedeflerini değerlendirdi. 

     Hayata geçirdikleri 4 farklı kampanya ile acentelerinin karlılıklarını destekleyeceklerini belirten Kanijali, ''Bu yıl özellikle sağlık, konut, ferdi kaza ve iş yeri ürünlerine yönelik kampanyalar geliştirdik. Güneş Sigorta olarak, acentelerimizin kasko-trafik ağırlığından kurtularak odaklarını, sektörde varlıklarını devam ettirmeleri ve gelişimlerini sürdürmeleri için son derece önemli olan bu temel ürünlere çevirmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle kampanya planımızı bu ürünler kapsamında ve bir yıl boyunca hep kazanabilecekleri şekilde oluşturduk'' dedi. 

     Kampanyalarla acentelere yalnızca ek kazanç sağlamakla yetinmediklerini ifade eden Kanijali, kampanyalardaki başarılı acentelerini sürpriz bir yurt dışı seyahatinin beklediğini de kaydetti. 

     Acentelerini sadece bir satış kanalı olarak değil, kazan kazan prensibiyle çalıştıkları uzun vadeli iş ortakları olarak gördüklerini belirten Kanijali, ''Biz, acentelerimizle birbirini her anlamda destekleyen bir yapıya sahibiz. Bu da işbirliğimizi uzun yıllar sürdürebilmemizin arkasındaki en önemli etken. Ayrıca mesleğinde uzmanlaşmış, bu mesleğe kalite ve farklı bakış açıları getirebilen ve gelişme potansiyeli yüksek sigorta alanlarını görme konusunda yetenek sahibi acentelerimizin olması bizi sektörde farklılaştırıyor ve bir adım öne geçiriyor'' ifadelerini kullandı. 

     Kanijali, Güneş Sigorta için kurulduğu ilk günden bu yana acentelerinin ihtiyaçlarının büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları aktardı: 

     ''Bu ihtiyaçları eksiksiz karşılayabilmek, strateji ve çalışmalarımızın odak noktası. Özellikle tüketici alışkanlıklarının hızla değişim gösterdiği günümüzde gelişim ve değişime ayak uydurabilme hızı son derece önemli. Bu noktada Güneş Sigorta olarak her an ve her koşulda acentelerimizin yanında yer alıyor, gerek iş gerek kişisel gelişim gerekse verilen hizmetin iyileştirilmesi anlamında destek oluyoruz.'' 

     Sigorta sahipliğinin artmasında şirketler kadar acentelere de önemli görevler düştüğüne dikkati çeken Kanijali, bunun için acentelerin nihai tüketici ile birebir temasıyla hizmet kalitesini ve kuracakları sıcak ilişkileri bir fırsat olarak kullanması gerektiğini vurguladı. 

     Kanijali, verdiği danışmanlık hizmetleriyle fark yaratabilen, kendisini geliştirebilen ve sigortalısına fayda sunabilen acentelerin, sigortalılarının vazgeçilmezi haline gelmelerinin büyük önem taşıdığını belirterek ''Bu anlamda sigortalı ihtiyaçlarını odağına alarak bu ihtiyaçları iyi analiz etmeleri, sigortalıların farkında olmadığı ancak karşı karşıya olduğu riskler konusunda duyarlı olmaları ve bu riskleri teminat altına almak üzere farklı ürünlerle onların karşılarına çıkmaları şart. Biz de Güneş Sigorta olarak fırsatları görebilen ve değerlendiren, verdiği hizmet ile fark yaratan acentelerimize destek olmaya devam edeceğiz'' dedi. 

     AA


Geri Dön