18 / 04 / 2024

Güneşli Corridor Rezidans'ta 570 bin liraya satılık dükkan!

Güneşli Corridor Rezidans'ta 570 bin liraya satılık dükkan!

Firma: Sur Yapı

Proje: Güneşli Corridor

Sur Yapı tarafından Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Corridor Rezidans projesinde dükkanlar satışa çıktı. Büyüklüklerinin 40 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değiştiği Güneşli Corridor Rezidans dükkan fiyatları 570 bin liradan başlıyor...



'İçinden yaşayan bir bulvar geçecek Corridor'da siz de yerninizi alın' sloganı ile dikkatleri çeken  Güneşli Corridor  Rezidans'ta dükkanlar satışa çıktı. Teslimlerinin 2014 Aralık'ta yapılacağı Güneşli Corridor Rezidans projesi, İstanbul Bahçelievler ile Bağcılar arasında kalan Güneşli bölgesinde yer alıyor.  Sur Yapı  projesi olarak yükselen Güneşli Corridor Rezidans, konut ve ofis projesi olarak inşa ediliyor. 


Toplamda 550 konuttan meydana gelen Güneşli Corridor Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Konut büuyüklüklerinin 64 metrekareden başladığı Güneşli Corridor Rezidans projesindeki; 1+1'ler 64 metrekare ile 74 metrekare, 2+1'ler 101 metrekare ile 124 metrekare ve 3+1'ler 157 metrekare ile 175 metrekare olarak tasarlandı.


Bağlar Mahallesi Yalçın Koreş Caddesi üzerinde konumlandırılan Güneşli Coridor Rezidans, Atatürk Havalaanı'na çok yakın mesafede yer alıyor. Proje aynı zamanda hem E-5'e hem de TEM'e bağlantısı olan Basın Ekspres Yolu'na da çok yakın konumlandırılıyor.


Açık ve kapalı havuz, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanakları bulunan Güneşli Corridor Rezidans projesinde 7 blok bulunuyor.


Güneşli Corridor Rezidans fiyat!


Konut fiyatlarının 223 bin liradan başlangıç gösterdiği Güneşli Corridor Rezidans projesinde satışa çıkan dükkan fiyatları 570 bin liradan başlıyor. 


Dükkan büyüklüklerinin 40 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında farklılık gösterdiği Güneşli Corridor Rezidans'da bir çok ödeme seçeneği bulunuyor. Projede ister banka kredisi kullanılabiliyor, ister firma bünyesinde yer alan ödeme avantajlarından yararlanılabiliyor. Banka kredisi imkanından yararlankmak için yüzde 25 peşinat ödemeniz gerekiyor.


Bağlar Mahallesi Yalçın Koreş Cad. No: 14 Bahçelievler / İSTANBUL - TÜRKİYE


Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: www.suryapicorridor.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön