27 / 04 / 2024

Güneşli Corner Life ne zaman teslim?

Güneşli Corner Life ne zaman teslim?

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Corner Life

Güneşli Corner Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesi olarak belirlendi. Güneşli Corner Life projesi kapsamında yer alan konutların 2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor



Corner Life projesi, Güneşli'de Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından yükseliyor. Güneşli Corner Life ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim...


Güneşli Corner Life satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 21 ticari üniteden oluşan projede 2 blok yer alıyor. 


211 daireden oluşan Güneşli Corner Life satış fiyatları 177 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların alanları 44 metrekareden başlıyor ve 167 metrekareye kadar yükseliyor. 


Güneşli Corner Life ne zaman teslim?

Güneşli Corner Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Güneşli Corner Life ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Güneşli Corner Life ne zaman teslim?


Güneşli Corner Life projesinde açık kapalı yüzme havuzu, fitness- sauna-hamam, açık spor alanı,açık-kapalı otopark, çocuk parkı, geniş bahçe, market ve spor alanları bulunuyor. 


Güneşli Corner Life iletişim

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: http://cornerlifegunesli.com


projeye sor



Geri Dön