16 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans'ta fiyatlar 276 bin TL'den başlıyor!

Güneşli Mirage Rezidans'ta fiyatlar 276 bin TL'den başlıyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Rezidans Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse yakın bir bölgede inşa ediliyor. Proje Güneşli lokasyonunda yükseliyor.



300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen  Mirage Rezidans  73 bin metrekare inşaat alanına sahip.Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan oluşan proje 17 katlı 3 blok halinde yüseliyor.


Mirage Rezidans dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.Projenin fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor.


Mirage Rezidans yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı,çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanlar gibi sosyal imkanlar sağlıyor.


Fiyatları 276 bin TL'den başlayan fiyatları olan Mirage Rezidans lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. Ödeme planı kapsamında peşin veya peşin+banka kredili ödemelerde de yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Güneşli'de hayata geçirilen Mirage Rezidans Atatürk Havaalanı'na, metroya,Tem Otoyolu'na ve metrobüse yakın bir bölgede inşa ediliyor.



Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön