24 / 04 / 2024

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.



Çelen Grubu Başkanı Güniz Çelen, sadece davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görüldü.

 

Ödül Güniz Çelen'e CRE nin Kanada, Montrealdeki yıllık konvansiyonunda gayrimenkul sektöründe öne çıkan (seçkin) liderliği ve çok geniş alandaki etkileyici toplumsal sorumluluk geçmişi için verildi. 

 

Güniz Çelen e en prestijli gayrimenkul ödülü!

 

Her yıl Landauer/White Ödülü The Counselors of Real Estate Kuruluşunun verdiği ödül, dürüstlük, yeterlilik, toplumsallık, güven ve özveri - ideallerini ileriye taşıyan ve gayrimenkul alanında olağanüstü profesyonel başarılara imza atmış olmanın yanısıra, toplumsal etkisi yüksek, dünyayı değiştiren olgulara etkin katkısı olan kişilere veriliyor.

 

Güniz Çelen e en prestijli gayrimenkul ödülü!

 

1,100 uluslararası profesyonel lideri çatısı altında toplayan The Counselors of Real Estate bu yılki ödülünü Güniz Çelen'e layık görmüştür.

 

The Counselors of Real Estate:

1953’te kurulmuş olan The Counselors of Real Estate karmaşık gayrimenkul konularında uzman ve tarafsız danışmanlık veren kamu ve akademik liderlerin de arasında olduğu seçkin gayrimenkul, finans, hukuk ve mali grup üst düzey yöneticilerinden oluşan yüksek profile sahip uluslararası profesyonel liderler topluluğudur.

 

Güniz Çelen e en prestijli gayrimenkul ödülü!

 


Güniz Çelen kimdir?
 


Geri Dön