26 / 04 / 2024

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ yenilenerek yeni sezona taze bir başlangıç yapıyor. Güral Premier Hotel Belek’te hizmet kalitesi ve konfor maksimuma çıktı.



Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ yenilenerek yeni sezona taze bir başlangıç yapıyor. İki yıl süren baştan aşağı yenilenme projesi ile Güral Premier Hotel Belek’te hizmet kalitesi ve konfor maksimuma çıktı.


Açıldığı günden itibaren Belek’in gözde otellerinden biri olan Güral Premier Hotel Belek’te iki yıl süren baştan aşağı yenilenme ve değişim projesi tamamlandı. Misafirlerine birinci sınıf ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden Güral Premier Hotel Belek, yeni sezonu karşılamaya hazır. Tamamen yenilenen tesis, doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, 2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşan bir yapılaşma tarzı benimsenerek, ağaçlarla örülü bir alan üzerine, geleneksel Türk mimarisi esas alınarak inşa edildi. 


Türk ve Dünya mutfaklarından seçmekte zorlanılacak kadar çeşitte lezzet, günün değişik saat ve noktalarında misafirlerin beğenisi için hazır bulunduruluyor. Ana restoranlar, Güral Restaurant, Beach Restaurant, Turkuaz Restaurant, çocuklara özel menülerin sunulduğu Happyland Restaurant ile Ottoman Palace, Gusto, Dalyan Fish ve Dragon Ala Carte Restaurantlar misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor. 


Güral Premier Hotel Belek’te, devasa büyüklükteki Aquapark’ın açık yüzme havuzları ve çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Happyland, küçük misafirler için özel olarak tasarlandı. Çocuklara özel bir oyun alanı, çocuk restoranı,  teenager kulubü, DVD salonu, uyku odaları ve çocuk tuvaletleri bulunuyor. Arzu eden aileler çocuklarını saat 10:00-23:00 arası profesyonel çocuk eğitmenlerine emanet edebiliyor. Haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü show ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış Quu Fitness salonu ile hizmet veriliyor. Otel odalarından, restoran ve havuzlara kadar baştan aşağı yenilenen Güral Premier Hotel Belek’te, 80 adet özel havuz alanları bulunan suit odalarda ve konfor standartları yüksek diğer odalarda hizmet kalitesi maksimumda tutulacak.


Bir tatilin en önemli zamanlarının geçtiği yer; sahiller! Güral Premier Hotel Belek, plaj ile iç içe konumlanan, birbirinden farklı temalardaki beach bar’ların bulunduğu, hizmetin en üst seviyede tutulduğu sahiliyle farklılık yaratıyor. Yine sahilde konumlanan iki katlı özel yapısı, özel locaları, dev sahnesi ve açılıp kapanabilen çatısı ile Party Lounge’ta eğlenceler hız kesmeden yaşanacak. Oyun düşkünleri için özel olarak tasarlanan Gameland bünyesinde ise birbirinden farklı temalarda 50’den fazla oyun makinesi bulunuyor. 


Avrupa’nın en iyisi Güral Premier Hotel Belek’te!

Dünyanın en prestijli Spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dört senedir kimseye bırakmayarak 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçilen ‘QuuSpa’, dünyanın dört bir yanından seçilmiş uzman terapistleri ve yüzde 100 organik bileşenlere sahip ürünleriyle hizmet veriyor. ‘QuuSpa’, Güral Premier Hotel Belek’te misafirlerine huzur ve keyif vermek için bekliyor.



Geri Dön