24 / 04 / 2024

Güral Premier Hotel belek

Güral Premier Hotel belek

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Güral Premier Hotel Belek yeniden hayata geçirildi!

‘Güral Premier Hotel Belek’ iki yıl süren yenileme çalışmalarının ardından 150 milyon liralık yatırımla hayata geçti. Tesis aile oteli konsepti ile hizmet veriyor.

Antalya Güral Premier Hotel Belek 150 liralık yatırmla yenilendi!

Antalya'nın Serik İlçes'ndeki Güral Premier Hotel Belek, 150 milyon liralık yatırımla 2 yl süren çalışmalar sonucu yenilendi Hotel'de 2 yıl süren yenilenme ve değişim çalışmaları tamamlandı.

Güral Premier Hotel Belek ve Tekirova mükemmellik ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ ve ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Oteller, TripAdvisor’ın ‘2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ yenilenerek yeni sezona taze bir başlangıç yapıyor. Güral Premier Hotel Belek’te hizmet kalitesi ve konfor maksimuma çıktı.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

Güral Premier Hotel belek Haberi

Güral Premier Hotel belek

Akdeniz’in kaliteli hizmet anlayışıyla lider otellerinden olan, ‘Güral Premier Hotel Belek’ ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ sağladığı ayrıcaklıklarla, dünyanın en prestijli otel ödüllerini kazanmaya devam ediyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, World Luxury Hotel Awards organizasyonundan iki ayrı kategoride ödülle döndü.


World Luxury Hotel Awards, lüks otel endüstrisi içinde hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri. Ülke, kıta ve küresel bazda farklı kategorilerde lüks otellerin ödüllendirildiği organizasyondan, Güral Premier Hotels & Resorts 4. Kez ödülle ayrıldı.


Bu yıl iki kategoride birden ödüle layık görülen Güral Premier Hotels & Resorts adına, Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan, 24 Ekim 2015’te Hong Kong’ta gerçekleşen ödül törenine...