27 / 04 / 2024

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.



Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ile eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi oldukları Hotel Les Ottomans isimli otel aynı anda restoranları ve Spa'sı ile de öne çıkıyordu. Aralarında iş ve magazin dünyasından bir çok isim, otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık ödeme yaptı. Ödeme tutarları 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyordu.

1 HAZİRAN'DA AÇILIR BEKLENTİSİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; üyeler, koronavirüs nedeni ile 23 Mart'tan beri kapalı olan otele 1 Haziran'da yeninden gitti. Ancak aldıkları cevapla şok oldular. Otel görevlileri, üyelere "Otel kısmı, spor salonu ve Spa açılmayacak. Yalnızca restoranların açılacağı söylendi" yanıtını verdi.

İCRADAN SATIŞI İSTENMİŞTİ

Ünlü otel, geçtiğimiz yıl icradan satış kararı ile gündeme geldi. Alacaklı özel bir banka 440 milyon TL muhammen bedel ile oteli satmaya karar verdi. Anılan ihaleye günler kala, otelin bağlı olduğu şirket için konkordato istemişti. Anılan davanın duruşması ise 26 Haziran tarihinde gerçekleşecek. 

Hotel Les Ottomans resmen 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!


Geri Dön