20 / 04 / 2024

Gürkan Kaya kimdir?

Gürkan Kaya kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürkan Kaya kimdir? Gürkan Kaya dha önce hangi görevleri yürttü, nerelerde çalıştı?



Gürkan Kaya kimdir?

Gürkan Kaya 1984 yılında dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini Amasya’da tamamlayan Kaya, 2008 yılında lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde tamamladıktan sonra aynı üniversitede Kentsel Dönüşüm ve Planlama programında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Gürkan Kaya,halen Şehir Planlama alanında Doktora eğitimine devam ediyor. 

Gürkan Kaya çalışma hayatına 2007 yılında başladı. Kaya özel planlama büroları, İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Esenler Belediyesi, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, (GYO) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) gibi birçok özel ve kamu kurumunda şehir plancısı olarak çalıştı. Gürkan Kaya, 2019 yılında  TOKİ  Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 

Gürkan Kaya, aynı zamanda SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı belgesine sahip olmakla birlikte mesleki uzmanlık alanlarıyla ilgili Mahkemelerde bilirkişi olarak görev aldı. 

Gürkan Kaya Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ’ta Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Kaya evli ve bir çocuk babasıdır.


Geri Dön